TUTO ja OMENAHOTELLIT YHTEISTYÖHÖN

TUTO Hockey ja Omenahotellit yhteistyöhön – erinomaisia majoitusetuja jääkiekkofanien iloksi! 

Yhteistyön tiimoilta TUTO Hockeyn faneille ja yhteistyökumppaneille, sekä vierasjoukkueiden kannattajille ja muulle jääkiekkokansalle tarjotaan majoitusmahdollisuus Omena-hotellissa Turun keskustassa hintaan 68 €/yö 1–2 hengen huoneessa saatavuuden mukaan. Tämä tarjous on voimassa TUTO Hockeyn pelipäivinä – varaukset suositellaan tekemään pikaisesti paikat varmistaakseen! Käytä Omenahotellien nettisivuilla koodia NSNTUTO2024 varataksesi yöpymisen jommassakummassa Turun hotelleista!

Nyt on loistava tilaisuus nauttia peli-illan jälkeisestä levosta ja mukavasta majoituksesta aivan Turun ydinkeskustassa sijaitsevissa hotelleissa! Hotelleja löytyy Turun lisäksi Helsingistä, Vaasasta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Porista. TUTOn Mestis-joukkue testasi vieraspelimatkallaan Vaasan Omenahotellin, ja kaikki hoitui loistavasti!

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Kimmo Hollmén kommentoi yhteistyötä seuraavasti: ”On hienoa saada kotimainen luotettava majoituskumppani tuomaan lisää vaihtoehtoja joukkueen reissatessa Mestis-kentillä ympäri Suomen. Mukava, että pystymme yhteistyön kautta tarjoamaan edullisia majoitushintoja myös meidän kannattajille sekä yhteistyökumppaneille. Ja yhteistyö laajenee toivottavasti myös yhdistyksen puolelle, jolloin juniorikiekkojoukkueet pystyvät hyötymään turnausmatkoilla edullisista majoitushinnoista. Tästä on hyvä jatkaa tulevien kausien suunnitteluun.”

Omenahotelleissa yöpyville on myös tulossa tarjousetuja TUTOn Mestis-otteluihin, ja 24.1. pelatussa TUTO-FPS -ottelussa olikin kutsuvieraina suuri joukko Omenahotellien uutiskirjetilaajia!

Turun Kauppiaskadun Omenahotellin esittelyn Valtteri Virtasen tähdittämänä löydät TUTOn sosiaalisen median kanavista! Pysy myöhemminkin kuulolla samoissa kanavissa, yhteistyön tiimoilta saattaa olla vielä muutama ässä hihassa!

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää