TUTO ja Kiekko-Espoo iskevät yhteen torstaina!

TUTO hyppää jälleen torstaina kaukaloon, kun yksi tulevan Mestis-kauden ennakkosuosikeista saapuu vieraaksi Rajupaja Areenalle. Kiekko-Espoo on viime kauden finaalivisiitin jälkeen vahvistanut kokoonpanoaan, ja harjoitusottelu tarjoaa siten loistavan mahdollisuuden TUTO-laumalle mitata harjoituskauden kunto. Ottelu alkaa klo 18:30. 

Osta otteluun liput ennakkoon osoitteesta Lippu.fi hintaan 10 € (erikoislippu 7 €, nuorisolippu 5 €). Lippuja myynnissä myös ovella. TUTO- ja kausikortin ostaneet pääsevät suoraan ovelta sisään. Varmista todistamaan henkilöllisyytesi! 

Ottelussa on anniskelua. Myös muuta virvoketta tarjolla! 

Otteluun on myynnissä myös superedullinen aitio! Kymmenen hengen aitio paketti yht. 200 € sisältäen pääsyliput, aitiovuokran ja grilliruoan koko seurueelle! Aitiokyselyt osoitteesta kristian.tuohilampi@tutohockey.fi.

Lauantaille alun alkaen suunniteltu harjoitusottelu HCIK Kaarinaa vastaan aikaistuu pelattavaksi jo perjantaina. Ottelu pelataan Kaarinan jäähallissa klo 18 alkaen. 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää