TUTO- ja kausikortit myynnissä nyt

TUTO Hockey on avannut kausikorttimyynnin tulevalle kaudelle tänään. Oma kortti kannattaa laittaa hankintaan heti toukokuun aikana, sillä korttien hinnat nousevat 1.6. alkaen.

Korttien hintoihin on tehty pieniä korjauksia, joilla pyritään osaltaan selättämään yleistä hintojen nousua. Kausikortit voi tänä vuonna tilata joko totutusti muovisena tai modernisti mobiiliversiona.

Kausikortit ostetaan Lippu.fi -palvelun kautta. Ostoksille pääset tästä. Mahdollisten ongelmatilanteiden sattuessa Lippu.fi asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa. 

TUTO-kortit

TUTO-kortti on edullinen tapa nähdä kaikki TUTO Hockeyn edustuksen ja U20-joukkueen runkosarjapelit. Kortilla pääsee sisään halliin niin kauan kuin hallissa on tilaa. Kortti ei oikeuta merkittyyn omaan istumapaikkaan. Kortti on henkilökohtainen, joten varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi pyydettäessä. Perhekortin haltijoiden ei tarvitse olla samasta taloudesta, vaan sen voi hankkia myös yhdessä naapurin kanssa.

TUTO-kortin voit ostaa täältä

Kausikortit

Kausikortilla näet kaikki TUTO Hockeyn edustuksen ja U20-joukkueen pelit omalta merkityltä paikalta aina runkosarjan loppuun asti. Kortti ei ole henkilökohtainen, joten voit lainata sitä myös kaverille, mikäli et itse pääse peliin.

Kausikortin voit ostaa täältä

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää