TUTO- ja kausikortit myynnissä nyt

TUTO Hockey on avannut kausikorttimyynnin tulevalle kaudelle tänään. Oma kortti kannattaa laittaa hankintaan heti toukokuun aikana, sillä korttien hinnat nousevat 1.6. alkaen.

Korttien hintoihin on tehty pieniä korjauksia, joilla pyritään osaltaan selättämään yleistä hintojen nousua. Kausikortit voi tänä vuonna tilata joko totutusti muovisena tai modernisti mobiiliversiona.

Kausikortit ostetaan Lippu.fi -palvelun kautta. Ostoksille pääset tästä. Mahdollisten ongelmatilanteiden sattuessa Lippu.fi asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa. 

TUTO-kortit

TUTO-kortti on edullinen tapa nähdä kaikki TUTO Hockeyn edustuksen ja U20-joukkueen runkosarjapelit. Kortilla pääsee sisään halliin niin kauan kuin hallissa on tilaa. Kortti ei oikeuta merkittyyn omaan istumapaikkaan. Kortti on henkilökohtainen, joten varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi pyydettäessä. Perhekortin haltijoiden ei tarvitse olla samasta taloudesta, vaan sen voi hankkia myös yhdessä naapurin kanssa.

TUTO-kortin voit ostaa täältä

Kausikortit

Kausikortilla näet kaikki TUTO Hockeyn edustuksen ja U20-joukkueen pelit omalta merkityltä paikalta aina runkosarjan loppuun asti. Kortti ei ole henkilökohtainen, joten voit lainata sitä myös kaverille, mikäli et itse pääse peliin.

Kausikortin voit ostaa täältä

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockey ja Niklas Grönlund ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 koskevan pelaajasopimuksen. Uusi seura tiedottaa asiasta...

Lue lisää

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää