TUTO- ja kausikortit myynnissä nyt

TUTO Hockey on avannut kausikorttimyynnin tulevalle kaudelle tänään. Oma kortti kannattaa laittaa hankintaan heti toukokuun aikana, sillä korttien hinnat nousevat 1.6. alkaen.

Korttien hintoihin on tehty pieniä korjauksia, joilla pyritään osaltaan selättämään yleistä hintojen nousua. Kausikortit voi tänä vuonna tilata joko totutusti muovisena tai modernisti mobiiliversiona.

Kausikortit ostetaan Lippu.fi -palvelun kautta. Ostoksille pääset tästä. Mahdollisten ongelmatilanteiden sattuessa Lippu.fi asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa. 

TUTO-kortit

TUTO-kortti on edullinen tapa nähdä kaikki TUTO Hockeyn edustuksen ja U20-joukkueen runkosarjapelit. Kortilla pääsee sisään halliin niin kauan kuin hallissa on tilaa. Kortti ei oikeuta merkittyyn omaan istumapaikkaan. Kortti on henkilökohtainen, joten varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi pyydettäessä. Perhekortin haltijoiden ei tarvitse olla samasta taloudesta, vaan sen voi hankkia myös yhdessä naapurin kanssa.

TUTO-kortin voit ostaa täältä

Kausikortit

Kausikortilla näet kaikki TUTO Hockeyn edustuksen ja U20-joukkueen pelit omalta merkityltä paikalta aina runkosarjan loppuun asti. Kortti ei ole henkilökohtainen, joten voit lainata sitä myös kaverille, mikäli et itse pääse peliin.

Kausikortin voit ostaa täältä

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää