TUTO ja Juhani Tamminen järjestävät yhteistyössä esimiesseminaarin

TUTO Hockey ja Juhani Tamminen järjestävät marraskuun TUTO-Jokipojat-ottelun yhteydessä uutena varainhankintamuotona esimiesseminaarin. Kyseessä on konseptin lähtölaukaus ja tulevina vuosina luennoitsijat vaihtuvat.

”Ideoimme kesän aikana yhdessä tuotteen. Nyt ensimmäisellä kerralla Juhani Tamminen pitää Kymmenen askelta voittajaksi -luennon, ja tulevina vuosina mukaan tulee muitakin luennoitsijoita”, kertoo TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen.

”Luennon jälkeen vuorossa on seminaari-illallinen Marli Areenan Legenda-klubilla ja ilta huipentuu jääkiekko-otteluun yksityistilaisuudessa areenan päätyravintolassa. Ennen peliä ja erätauoilla luvassa on Tami-corner ja katsausta pelistä.”

”Varainhankinta on urheiluorganisaatiolle haaste. Uutta innovaatiota ja uusia tuotteita tarvitaan ja tässä on yksi niistä”, sanoo puolestaan Tamminen.

Juhani Tamminen on viime vuosien erimielisyyksistä huolimatta TUTO Hockeyn pienosakas ja henkilö, joka haluaa olla edistämässä turkulaista urheilua. 

”Lähihistoria huomioon ottaen TUTOn ja ’Tamin’ yhteistyö saattaa olla pienoinen yllätys, mutta liike-elämässä yhteistyössä on voimaa ja on parempi mennä eteenpäin kuin katsella taaksepäin”, Aavinen toteaa.

”Hänellä on alalta niin valtaisa osaaminen ja kokemus, että hullujahan me olisimme, jos emme tällaiseen mahdollisuuteen tarttuisi ja tehtäisi yhteistyötä.”

Myös Tamminen on innolla mukana uudessa yhteistyötempauksessa.

”Ihmiset näitä tekevät ja kun ihmiset muuttuvat ja asia on oikea, olen aina mukana. Kiekko on mulle tärkeä ja Turun kiekko erityisesti”, sanoo Tamminen. 

”Jos mä voin olla avuksi, niin se on mulle ihan sama kuka tulee pyytämään. Haluan aina olla hyvissä hankkeissa mukana.”

”Ilman Mestistä meillä ei ole mitään”

Kesällä Tamminen istui alas TUTOn toimitusjohtajan Dani Aavisen ja hallituksen entisen puheenjohtajan, Mikko Lehtisen kanssa. Lehtinen on nykyään palannut TUTO Hockeyn hallitukseen.

”Kun Lehtisen Mikko palasi hallitukseen ja Dani tuli mukaan uutena toimitusjohtajana, mietittiin yhdessä mitä voitaisiin tehdä. Mestis Mestiksenä ja sarjatasona on minulle äärimmäisen tärkeä”, Tamminen kertoo. 

”Näen suomalaisena kiekkomiehenä, että ellei meillä ole voimakasta ja elinvoimaista Mestistä, ei meillä ole kohta mitään.”

Tamminen on toteuttanut samankaltaista varainhankintamuotoa muuallakin.

”Sanoin veljille, että minulla on yksi konsepti, jota olen tehnyt menestyksekkäästi Oulussa, Vaasassa, Porissa ja viimeksi Turun Palloseuran jalkapallossa.” 

”Se on yhden miehen apu, mutta toivon, että se generoisi seurojen taakse kaltaisiani ihmisiä, joille jääkiekko on ollut hyvä”, sanoo Tami.

Kyseessä lähtölaukaus

Perjantaina 13.11. Jokipojat-ottelussa Tamminen palaa pitkästä aikaa Kupittaalle.

”Areena on Suomen kaunein pienareena ja keskellä tätä kaupunkia. Toivonkin tästä tulevan jatkumon, jossa TUTOn yhteistyökumppanit tietävät, että on olemassa monenlaisia muotoja olla tässä jutussa mukana.”

Esimiesseminaarin hinta on 149€/hlö +alv.

”Uskallan sanoa, että ihmiset, jotka tulevat seminaariin eivätkä saa tällä hinnalla rahoilleen vastinetta, niin mulle voi soittaa ja hakea rahat takaisin”, Tamminen lupaa.

”Tämä on lähtölaukaus. Älkääkä pelätkö, minä en aio olla siellä joka vuosi.”

Ilmoittaudu TUTOn ja Juhani Tammisen esimiesseminaariin! Linkin kautta voi ostaa 1-2 lippua suoraan. Suuremmat tilaukset toimiston kautta: 

Toimitusjohtaja Dani Aavinen, 0400 279335

Myyntipäällikkö Antti Meriläinen, 050 4082 085

(Toimistopäällikkö Janne Ollila, 040 763 6961)

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää