TUTO isännöi sarjakärki Hokkia perjantai-illan huippukamppailussa

TUTO Hockey – Hokki

Pe 4.12. klo 18.30

Marli Areena

Keskiviikkona vahvan esityksen jälkeen JYP-Akatemian kaatanut TUTO yrittää palata myös kotona voittokantaan, kun vieraaksi saapuu sarjakärki Kajaanin Hokki.

TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen oli tyytyväinen joukkueensa keskiviikon esitykseen ja varsinkin sen päätöserään, kun Jyväskylästä Turkuun matkasi täysi pistepotti.

”Keskiviikkona oli yksi mun aikaisista parhaimmista viimeisistä eristä. Erittäin vahva ja tyylikäs esitys, kun kenttäpelaajat hoisivat osansa kaukalossa”, kommentoi Lehkonen.

Värikkään syksyn pelannut TUTO ei ole pisteitä aivan haluttuun tahtiin kerännyt, mutta olo joukkueen sisällä on luottavainen.

”Mulla on ollut sielulla rauha koko ajan, vaikka värikästä ja työntäyteistä hommaa tämä on. Ollaan tunnistettu, missä meidän homma pätkii ja ne osa-alueet ovat tiedossa.”

Huikean syksyn pelannut Hokki saapuu Marli Areenalle

Kajaanilaisilla alkukaudella peli on sujunut mallikkaasti ja koossa on 23 otteluun peräti 57:n kokoinen pistepotti. Hokki on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan kaksi ottelua varsinaisella peliajalla ja toinen niistä tuli viime ottelussa Jukureille.

”Sarjajohtaja saapuu meidän kotiluolaan. Siinä on meillä iso haaste ja uskoisin, että jos pystytään pelaamaan kuin JYP-Akatemia-pelissä, niin pistetään kyllä vahvasti kampoihin”, uskoi TUTO-kapteeni Aki Keinänen keskiviikkona.

Myös Lehkonen lupaa, ettei TUTO luovu omasta pelistään, vaikka vastaan tuleekin sarjan ylivoimainen ykkösjoukkue.

”Tämä on runkosarja ja kaikki joukkueet, jotka tänne tulevat, lyövät luukut kiinni ja lähtevät sitä kautta puolustamaan ja kyttäilemään vastaiskuja”, toteaa Lehkonen.

”Meidän täytyy olla kärsivällisiä, eikä me aiota meidän identiteetistä luopua.”

Varsinkin kotipeleissä TUTOlta on nähty värikkäitä ja tapahtumarikkaita esityksiä, joissa mennään päästä päähän. Perjantaina Marli Areenalla nähdään varmasti myös viihdyttävä kamppailu.

”Meidän yksi teema on ollut pelata viihdyttävää Mestis-kiekkoa, että porukkaa tulee tänne Kupittaalle. Uskon, että kukaan ei tule katsomaan mitään sellaista peliä, missä seisoskellaan”, Lehkonen sanoo.

TUTO Hockey – Hokki Kupittaan Marli Areenalla perjantaina klo 18.30. Matsiliput saat kätevästi TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää