TUTO isännöi keskiviikkona LeKiä

TUTO Hockey – LeKi 4.12.2013 klo 18.30 @ Marli Areena

TUTO 2. 26gp, 49pts, (89-72)
LeKi 7.   27gp, 39pts, (91-96)

TUTOn kolmen ottelun viikko alkaa keskiviikkona ottelulla LeKiä vastaan. Joukkueet ottavat yhteen keskiviikkona neljännen kerran kuluvan kauden aikana. LeKi voitti ensimmäisen kohtaamisen Kupittaalla syyskuussa, mutta sen jälkeen turkulaiset ovat voittaneet kahdesti.

LeKin otteet ovat olleet viime aikoina ailahtelevia. Joukkue hävisi viime viikolla Peliitoille vieraissa, mutta on pystynyt voittamaan kotonaan viime peleissä KooKoon ja Jokipojat. Viimeisen ottelunsa LeKi pelasi lauantaina juuri Jokipoikia vastaan ja voitti pelin 5-2. Vieraskaukaloissa LeKillä on ollut viime aikoina vaikeaa. LeKin pelaajapaletti pyörii edelleen lainapelaajien ympärillä, joten näemme vasta pelipäivänä, mitä sotilaita LeKillä on käytössään.

TUTOlla on ollut loukkaantumishuolia alakerrassa. Tommi Virtanen on tervehtynyt pelikuntoon ja pelasi jo lauantaina Kouvolassa. Ottelu päättyi TUTOn 5-2 tappioon, mutta Virtasen piikkiin maaleja ei voi laittaa. TUTO-puolustuksesta oli sivussa viime pelistä tärkeitä miehiä, kun Mikko Jortikka, Tony Vidgren, Matias Kuusisto sekä Ryan Ruikka olivat sivussa. myös Nico Manelius loukkaantui ottelun avauserässä. TUTO tulee saamaan keskiviikon otteluun miehiä takaisin ”lasaretin” puolelta.

Seuraa näitä pelaajia

Mikko Lehtonen tavoittelee kisapaikkaa nuorten MM-kisoista ja pelaa tällä hetkellä erittäin hyvin. Mikäli Lehtonen pelaa tasollaan joulukuussa, on kisapaikka ”Bobille” mahdollinen.

”Nuorten kisapaikka on mulle tähän kauteen sellainen välietappi ja sen eteen tehdään nyt töitä”, kertoo Lehtonen.

Daniel Corso on toistaiseksi lainalla LeKissä. Corso, 35,  on erittäin kokenut pelaaja, joka on pelannut urallaan NHL:ssä, KHL:ssä, Elitserienissä, AHL:ssä, SM-liigassa sekä Sveitsin B-liigassa. Corso on siis pelannut hieman Marli Areenaa suuremmissakin häkeissä, joten miehellä tuskin maila tärisee käsissä jännityksestä. Corson motivaatio Mestis-peleihin on suuri kysymysmerkki.

Ennakkolipun hankkimalla säästät rahaa sekä aikaa

Muistathan, että liput kannattaa hankkia ennakkoon. Liput otteluun voit hankkia osoitteesta www.lippu.fi tai ennakkomyyntipisteistä.

Ottelun voit katsoa suorana myös Elisa Viihteestä.
http://online.elisaviihde.fi/mestis/

Live-raportointia klo 18.30 alkavasta ottelusta voit seurata TUTOn sosiaalisen median kanavilta.

Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta Mestis-lätkää!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää