TUTO is back!

TUTO Hockeyn pudotuspelitaival starttaa tänään klo 18.30 Marli Areenalla, kun vastaan puolivälierien ensimmäisessä ottelussa asettuu Heinolan Peliitat. Ottelusarja pelataan paras seitsemästä –järjestelmällä, eli neljällä voitolla pääsee jatkoon.

– Jokaista peliä lähdetään voittamaan. Jos voitetaan neljä putkeen, sarja on siinä. Jos ei, niin sitten pelataan pidempään, itsevarma Tuukka Pulliainen sanoi eilen Hansatorilla pidetyssä Playoff-infossa.

Päävalmentaja Juhani Tammisen mukaan pudotuspelit ovat täysin oma maailmansa. Hän kuvailee sitä taisteluksi millimetreistä.

– Päävalmentajana tehtäväni on varmistaa, että ne millimetrit ovat TUTOn puolella.

Hansatorille oli kerääntynyt toimittajien lisäksi todella runsaasti kannattajia ja uteliaita ihmisiä. Kiekkobuumi näkyy missä TUTO ikinä näyttäytyykään.

”TUTO is back”, Juhani Tamminen tiivisti kaupungin tämän hetken puhutuimman kiekkoseuran tilanteen.

 

– Kevät on kiekkoilijan ja valmentajan hienointa aikaa, siksi näistä hetkistä pitää nauttia. Sitä nautintoa lisää fanien voimakas kannustus ja läsnäolo, Tami lisää.

Joukkuetta ei tarvitse erikseen motivoida kevään tärkeimpiin peleihin. Eikä varmasti kannattajiakaan, sillä viime kevään 0-4 tappio Vaasan Sportille on varmasti kaikkien muistissa. Tänä keväänä halutaan mennä pidemmälle.

– Ei joukkuetta tarvitse motivoida erikseen. Kyllä kaikki syttyy näihin peleihin automaattisesti, kapteeni Antti Virtanen totesi luottavaisena.

Vastustaja Peliitat pääsee lähtemään sarjaan altavastaajan asemasta, eikä sillä ole mitään hävittävää. Joukkue pääsee pelaamaan paineettomassa tilanteessa, sillä kaikki paineet ottelusarjassa ovat TUTOn pelaajilla. Ennakkosuosikin asema on osattava kääntää eduksi.

– Peliitat pelaa kilpikonnapuolustusta ja luottaa omiin vastaiskuihin. Niissä joukkue on vaarallinen, arvioi maalivahti Tommi Virtanen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää