TUTO HOCKEYN VALMENNUS 23-24

Päävalmentaja Jonne Virtanen on kasannut valmennusryhmänsä, mutta itse tirehtööri ei sen kummempia esittelyjä enää kaipaa. Alla esittelyt ja kommentit Jonnen tiimistä – mukana kaksi uutta nimeä, ja erityisen mahtava jatkosopimus.

Törnström on tehnyt mahtavaa työtä maalivahtien kanssa TUTOn leivissä jo useamman vuoden ajan, ja on seuralle erityisen hieno asia, että Törnström jatkaa.

Hienoa saada jatkaa TUTOssa maalivahtien kanssa yhteistyötä ja kiitos seuralle luottamuksesta. Siihen pyritään että maalivahdeilla on mahdollisuus kehittyä täällä kohti unelmiaan ja samalla tarjota seuralle voittavaa huippu-maalivahtipeliä” Törnström kommentoi.

Jonne Virtasen johtama valmennustiimi täydentyy – apuvalmentajaksi Miro Kivilahti! 28 -vuotias Kivilahti on valmennusurallaan valmentanut muun muassa Espoon ja Vantaan junioreissa sekä Unkarin ja Ranskan pääsarjassa. Viime kaudella Miro toimi The Hockey Basen taitovalmentajana sekä Kiekko-Vantaan U18 apuvalmentajana.

Miro on intohimoisesti jääkiekkoon suhtautuva, tavoitteellinen ja hyvin kouluttautunut valmentaja, jolla on korkea työmoraali sekä nykypäivän valmentajan työkalut. Hän vakuutti meidät ensimmäisestä kontaktista lähtien. Miro on kerännyt tietotaitoa monesta eri pestistä ja toiminut monessa valmennustiimissä isossa roolissa. Valmennustiimi toimii parhaiten, kun kemiat kohtaavat ja meillä on tällä hetkellä erittäin toimiva kombo kasassa” kommentoi urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

Tosi onnellinen, että pääsen TUTOon valmentamaan. Jonnen kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen olin tehtävästä erittäin kiinnostunut ja tuli sellainen fiilis, että seuralla on selkeä näkemys mihin suuntaan se on menossa ja tavoitteet ovat korkealla. Innolla odotan ensi kauden alkua ja, että päästään laittaa hommat käyntiin pelaajien kanssa. Ei muita kun puita uuniin!” toteaa Miro Kivilahti.

Fysiikkavalmennukseta vastaa Lauri Paalasmaa.

TUTO ja Turun seudun Urheiluakatemia tiivistävät yhteistyötään fysiikkaharjoittelun osalta. Yhteistyö tarkoittaa asiantuntijatukea fyysisen harjoittelun suunnitteluun, seurantaan ja ohjaamiseen.
Tulevalla kaudella TUTOn fysiikkavalmennuksen kokonaisuutta johtaa Lauri Paalasmaa Urheiluakatemialta. Paalasmaa on tuttu mies kiekkopiireissä ja omaa valtavan kokemuksen jääkiekkoilijoiden fysiikkavalmennuksesta sekä luisteluvalmennuksesta.

Late tuo meille ison määrän kokemusta valmennuksen tueksi ja pelaajien kehittämiseksi. Saamme mukaan ammattimiehen, joten fysiikkaharjoittelu tulee varmasti olemaan pelaajia kehittävää ja vammoja ennaltaehkäisevää. Tavoitteena tietenkin, että olemme paikka missä pelaajat ottavat kehitysaskeleita sekä pelillisesti, että fyysisesti” Virpiö kommentoi.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää