TUTO Hockeyn U20-joukkueen jääkausi alkaa tryout-leirillä

Lopullista paikkaansa hakee neljäkymmentä pelaajaa sekä Suomesta että ulkomailta. Tunnelmia voi seurata joukkueen Instagram-tililtä.

TUTO Hockeyn U20-joukkue (ennen A-nuoret) aloittavat jääharjoitukset 20.7. Kaarinan jäähallissa. Valmennuksesta vastaavat Tommi Elomo, Sami Vire ja Kalle Suominen. Normaalisti huhtikuussa pidettävä tryout-leiri siirtyi koronaviruksen takia heinäkuulle.

– Jäälle luistelee neljäkymmentä pelaajaa tavoittelemaan paikkaa lopullisesta U20 SM-sarjajoukkueesta. Vain kahdeksalla pelaajalla on tällä hetkellä varma paikka joukkueessa, muille se heltiää ainoastaan näyttöjen perusteella, päävalmentaja Tommi Elomo kertoo.  

Joukkue on herättänyt poikkeuksellisen paljon kiinnostusta ulkomailla. Tryout-leirin osallistujista noin 40 % tuleekin muualta kuin Suomesta.

– Erityisesti Tšekistä ja Slovakiasta on tullut monia yhteydenottoja. Vaikka vain murto-osa halukkaista kelpuutettiin mukaan, saapuu tryoutille näistä maista kuitenkin kymmenen kiekkoilijaa. Tulevalla kaudella TUTO U20 tuleekin varmasti olemaan aiempaa kansainvälisempi, Elomo avaa.

Tryoutista varsinaiseen joukkueeseen valitut pelaajat julkaistaan elokuun ensimmäisellä viikolla. Tämän jälkeen U20-joukkueesta julkaistaan myös kattavampi ennakko.

@tutohockeyu20 haltuun Instagramissa

TUTO Hockeyn A-nuorten Instagram-tili vaihtaa nimeään ja aktivoituu uudelleen. Seuraamalla @tutohockeyu20 -tiliä, saat nopeasti tiedon joukkueen uusimmista kuulumisista. Päivityksistä vastaavat pelaajat itse!

TUTO Hockey U20-joukkueen sopimustilanne

Maalivahdit

Michal Vojvoda (-00, SK)              

Toinen kausi TUTOssa. Sopimus 2021. Rooli U20/Suomisarja/Mestis.

Lukas Klika (-03, CZE)

Toinen kausi TUTOssa. Sopimus 2021. Rooli U20.

Puolustajat

Manu Räty (-01, FIN)

Toinen kausi TUTOssa. Sopimus 2023. Rooli U20/Suomisarja/Mestis.

Tuomas Pyyhtiä (-00, FIN)

Kolmas kausi TUTOssa. Sopimus 2023 (1+2 seuraoptiolla). Rooli U20/Suomisarja/Mestis.

Hyökkääjät

Markus Raita (-99, FIN)

Seitsemäs kausi TUTOssa. Sopimus 2021. Rooli U20/Suomisarja/Mestis.

Adam Kalaj (-99, CZE)

Neljäs kausi TUTOssa. Sopimus 2021. Rooli U20/Suomisarja/Mestis.

Rasmus Kiik (-00, EST

Kolmas kausi TUTOssa. Sopimus 2023 (1+2 seuraoptiolla). Rooli U20/Suomisarja/Mestis.

Tomi-Petteri Ansio (-01, FIN)

Toinen kausi TUTOssa. Sopimus 2023. Rooli U20/Suomisarja/Mestis.

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää