TUTO Hockeyn tulos plussalle – parannusta yli 200 000 euroa

Viihdyttävät ottelut, taisteleva joukkue ja Kupittaan ainutlaatuinen tunnelma siivittivät myös yleisömäärän nousuun. Lue haastattelu ja katso video.

– Alustavan tilinpäätöksen mukaan liikevaihtomme on noin 980 000 euroa, joka tarkoittaa 7 % kasvua. Kaikkein olennaisinta kuitenkin on, että tulos parani noin 220 000 euroa. Tämä tarkoittaa noin 10 000 euron plusmerkkistä tulosta, jonka pohjalta on erittäin hyvä jatkaa, myhäilee TUTO Hockey Oy:n toimitusjohtaja Dani Aavinen.

Vaikka pudotuspelit jäivät koronatilanteen takia pelaamatta, mahtui päättyneeseen kauteen monia kohokohtia, jotka houkuttelivat hallille runsaasti yleisöä. TUTO:n katsojakeskiarvo oli 1317, ja yleisömäärä nousi 17 % edellisestä vuodesta.

– Kannattaa huomioida, että Mestiksessä on nyt kolmen kauden ajan ilmoitettu todellinen katsojaluku. Ennen mukaan laskettiin myös kausikorttilaiset, jotka eivät välttämättä olleet paikalla. Sanoisinkin, että nyt ollaan hyvin lähellä kauden 16-17 katsojakeskiarvoa, Aavinen avaa.

Myös TUTO:n yrityksille tarjoamat palvelut olivat vahvassa nosteessa. Esimerkiksi Legenda-klubin täyttöaste oli 99 % ja aitioiden yli 90 %. Päätyravintoloissakin riitti vipinää – pöydät olivat useissa viikonloppupeleissä hyvissä ajoin loppuunmyydyt.

– Legendaklubilla kävi vuoden aikana ruokailemassa ja seuraamassa ohjelmaa noin 2240 kävijää. Välillä tulijoita oli enemmän kuin paikkoja, joten järjestimme kaksi kattausta. Täyttöastetta on tästä enää vaikea parantaa, koska arkipelejäkin pelataan, Aavinen toteaa.

Taloudellisesta onnistumisesta huolimatta työtä on vielä jäljellä, sillä Mestis-kiekon haasteet eivät ole hävinneet minnekään. Onneksi TUTO:lla on jatkossakin tukenaan sekä aktiivinen kannattajaryhmä että vankka yhteistyökumppaniverkosto.

– Viime vuoden aikana on tapahtunut hienoja asioita. TUTO Rebelsin johdolla TUTO Hockey otti ylivoimaisen voiton Hengenpelastajaliigassa ja yritysyhteistyö taas varmisti kokeneiden KHL-pelureiden saapumisen Kupittaalle. Iso kiitos siis sekä kannattajille että kumppaneillemme, lataa Aavinen.

Toimitusjohtajan ja päävalmentajan kesähaastattelussa pistetään mennyt kausi pakettiin

Poikkeuksellisesti päättyneeseen kauteen mahtui monia käänteitä kaukalossa ja sen ulkopuolella. Videohaastattelussa TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen ja päävalmentaja Antti Virtanen käyvät läpi niin myötä- kuin vastamäet. Keskustelun voit kuunnella myös podcast-tyyliin.

Aiheina ovat muun muassa joukkueen pelilliset otteet, vuoden kohokohdat ja juhlapelin parhaat palat. Lisäksi luvassa on tiukkaa analyysia Alexander Nikulinin ja Dmitri Megalinskyn TUTO-visiitistä!

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää