TUTO Hockeyn päämääränä on palata takaisin SM-liigaan

Keskustelupalstoilla on viime perjantaista lähtien käyty keskustelua siitä, mikä on TUTO Hockeyn tavoite. Tänään nämä huhut nousivat uudelle tasolle, kun Jatkoaika.com -verkkolehti uutisoi asiasta virheellisesti. Haluan tässä korjata ja täsmentää päämääräämme ja tavoitteitamme kannattajille, tukijoille sekä medialle.

TUTO Hockeyn päämääränä on palata takaisin korkeimmalle sarjatasolle, missä se on pelannut kahdesti historiansa aikana. TUTO pelasi 1960- ja 70-luvuilla 10 perättäistä kautta SM-sarjaa saavuttaen kahdesti SM-pronssia, ja ollen koko tuon ajan kaupungin ykkösseura. Toisen kerran korkeimmalla sarjatasolla TUTO pelasi 90-luvun puolivälissä kausina 1994-96.

Tämänhetkisen sarjajärjestelmän ja tiedon mukaan Liigaan voi nousta voittamalla Mestiksen mestaruuden ja sen jälkeen saamalla liigalisenssin auditointiprosessin kautta. Kouvolan KooKoo osoitti, että tekemällä pitkäjänteisesti määrätietoista kehitystyötä kaukalossa ja sen ulkopuolella sekä voittamalla Mestiksen, voi liigapaikan saavuttaa. Olemme TUTO Hockeyssä tyytyväisiä KooKoon noususta, koska se antaa lupauksen siitä, että nousu Liigaan on mahdollista, kun täyttää vaaditut kriteerit.

Liigalisenssin kriteerien täyttämiseksi TUTO Hockeyn tavoitteet kaudelle 2014-15 ovat:

1) Voittaa Mestis
2) Tervehdyttää talous
3) Laajentaa kannattajakuntaa

Urheilullinen tavoite voittaa Mestis, on joukkueen, pelaajien ja valmennuksen yhteinen tavoite. Saavuttamalla tuon tavoitteen saamme luvan anoa liigalisenssiä auditoinnin kautta.

Viimeisten vuosien aikana TUTO Hockey Oy:n sekä tytäryhtiö Kupittaan Palvelu Oy:n liikevaihdot ja katsojamäärät ovat kasvaneet voimakkaasti. Kuten hyvin usein voimakkaan kasvun aikana, ei tälläkään kerralla vältytty taloudellisilta tappioilta. Tästä syystä seuran toinen tavoite on tervehdyttää taloutta. Tämä on hallituksen sekä toimiston tavoite ja se saavutetaan aktiivisella myynnin kehittämisellä sekä myös aiempaa huolellisemmalla kulujen huomioimisella.

Kolmas tavoite – laajentaa kannattajakuntaa – saavutetaan sillä, että teemme määrätietoisesti ja tinkimättömästi töitä joka päivä kahden ensimmäisen tavoitteen saavuttamiseksi. Uskomme, että TUTO Hockeyn raikas ja voittava turkulainen meininki sekä kaukalossa että sen ulkopuolella houkuttelee yhä uusia ihmisiä ja yrityksiä osaksi TUTO-perhettä, joka on matkalla Liigaan niin pian kuin mahdollista.

 

Turussa 20.10.2014
Dani Aavinen
Toimitusjohtaja
TUTO Hockey

 

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää