TUTO Hockeyn kapteenisto kaudelle 2016-2017 valittu

Kaudella 2016-2017 TUTO Hockeyn kapteenina toimii Anssi Virkki (C) ja varakapteeneina Kristian Tuohilampi (A) sekä Joonas Toivanen (A). 

Tänä vuonna TUTOn kapteeniston valitsi valmennus. Vastuuvalmentaja Miika Elomo kommentoi valintoja seuraavasti.

”Virkki toimi kapteenina kun tulin TUTOon valmentajaksi, ja hän jatkaa nyt siitä mihin jäi. Anssi sitoutui keväällä TUTOon monivuotisella sopimuksella ja haluamme toimintaamme jatkuvuutta, joten tällä tavalla haluttu arvomaailma sementoituu joukkueeseen useaksi vuodeksi.” 

”Kristian Tuohilampi puolestaan on päivittäisessä tekemisessään esimerkillinen suunnannäyttäjä, ja Joonas Toivanen on kantanut kirjainta rinnassaan läpi uransa. Lisäksi Toivanen on johtava pelaaja koko Mestiksessä, joten näin ollen kapteeniston valinta oli hyvin helppo”, kertoo Elomo.

”Edes hallilla sanavaltaa”

Kapteeni Anssi Virkki otti vastuullisen tehtävän vastaan kokenein ottein. 27-vuotias puolustaja on ollut TUTOn kapteenistossa jo kahtena edellisenäkin kautena, ja sitä ennen mies oli kaksi kautta SaPKon kippari.

”Iso kunnia tietysti ja ylpeänä johdatan joukot tantereelle. Kapteenius vaatii itseltäni sen, että oman tekemisen täytyy olla joka päivä ihan timanttia, jotta voi vaatia myös muilta parasta. Joukkueessa on kyllä niin hyvä henki ja korkea sisäinen vaatimustaso, että tällä hetkellä voi keskittyä piikittelemään valmentajia keittämättömistä kahveista ja muista tyhjänpäiväisyyksistä.” 

”Ja onhan se ihan mukavaa, kun edes hallilla on vähän jotain sanavaltaa”, virnuilee kesällä naimisiin mennyt Virkki.

Viestikapula valmennuksen ja joukkueen välissä

26-vuotias Kristian Tuohilampi on kuulunut aiemmin urallaan TUTOn ja Sportin kapteenistoon sekä kipparoinut HIFK:n A-junioreita. Ensimmäistä kauttaan TUTOssa aloittava 25-vuotias Joonas Toivanen puolestaan oli viime kaudella SaPKon kapteeni. 

”Kapteenisto on valmennuksen ja joukkueen välissä oleva viestikapula. Kapteenistolla tarvitsee olla rohkeutta koputtaa valmentajakopin oveen niin hyvässä kuin pahassakin, ja sellainen kapteenisto meillä nyt on”, toteaa Elomo tyytyväisenä.

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää