TUTO Hockeyn avoin keskustelutilaisuus

TUTO Hockey kutsui kannattajat keskustelemaan askarruttavista kysymyksistä ja puhuttavista aiheista yhdessä hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpään, toimitusjohtaja Dani Aavisen ja kehitysjohtaja Kai Janssonin kanssa. Paikalle Kupittaan Legendalle saapui noin kaksikymmentä henkeä, ja TUTOa oltiin lähestytty kysymyksin etukäteen myös sähköpostitse. Keskustelu oli molemmin puolin rehellistä, ja seurana saimme paljon hyviä kehitysideoita jatkoa ajatellen.

Haanpään tervetuliaissanojen jälkeen käytiin läpi sähköpostitse esitettyjä kysymyksiä. Aiheina olivat mm. TUTOn arvot ja visio tulevaisuudesta, loukkaantumistilanteiden julkaiseminen, U20-joukkueen tilanne ja miten molemmissa joukkueissa pelaavien pelaajien siirtely vaikuttaa U20-joukkueen menestykseen, TUTOn valmius pelaajahankintoihin, pelaajien kuunteleminen nykyisestä tilanteesta, ottelutapahtuman kehittäminen, yhteiskuntavastuu ja edustusjoukkueen pelin tämänhetkinen tilanne.

Jo esitettyjen kysymysten jälkeen siirryttiin paikallaolijoiden kysymyksiin. Paikan päällä aiheina puhututti mm. yhteistyötilanteet ja hyväntekeväisyys, TUTOn mainostaminen eri medioissa, pelisuoritukset, valmentajien poissaolo tilaisuudesta, joukkueen vahvistaminen, pelinsisäiset muutokset ja pelaajien tilanne.

Askarruttaviin kysymyksiin annettiin vastauksia ja tilaisuuden päätteeksi käännettiin katseet kohti tulevaisuutta. Saimme myös paljon rohkaisevaa ja kannustavaa palautetta pelaajille vietäväksi. TUTO haluaa jatkossakin pysyä avoimena kannattajilleen, joten kysymykset ja palaute ovat aina tervetulleita. Kiitos paikalle saapuneille hyvästä ja rehellisestä keskustelusta!

Yleisöllä on TUTO-KeuPa -pelin jälkeen mahdollista esittää kysymyksiä päävalmentaja Antti Virtaselle jälkipeli-tapahtumassa.

 

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockey ja Niklas Grönlund ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 koskevan pelaajasopimuksen. Uusi seura tiedottaa asiasta...

Lue lisää

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää