TUTO Hockeyn A-juniorit Mestiksen mestaruuteen!

TUTO Hockeyn A-juniorit ovat voittaneet K-Vantaan 0-2 lukemin Sipoossa. Voitto oli TUTOlle finaalien toinen, joka samalla varmisti mestaruuden turkulaisille 2-0 otteluvoitoin.

Toinen finaali oli tiukkaa vääntöä alusta alkaen. Ensimmäisessä erässä K-Vantaa oli aktiivisempi, mutta vakuuttavan vireen playoffeihin löytänyt Kimmo Meriläinen piti 16 torjunnan turvin tilanteen 0-0 lukemissa.
Toisessa erässä Ilkka Saarelan suojatit tulivat paremmalla jalalla kaukaloon ja pelitilanteet tasoittuvat. TUTOn aktiivinen peli palkittiin heti erän alussa, kun Viljami Vahlsten siirsi vierailijat 0-1 johtoon. Toiselle erätauolle lähdettiin TUTOn 0-2 johdossa, kun Roope Äikäs iski turkulaisten toisen osuman ylivoimalla.

Kolmannen erän alussa TUTOlla oli erinomainen tilaisuus ratkaista ottelu lopullisesti, kun K-Vantaan pelaajat miehittivät jäähyboksia parhaimmillaan kahden miehen voimin. Ylivoimat eivät kuitenkaan lisäosumia tarjonneet, joten ottelun ratkaisua saatiin jännittää loppusummeriin asti.  Kun Meriläinen oli loppuun asti ohittamaton, pääsivät TUTO Hockeyn A-juniorit juhlimaan Mestiksen mestaruutta.

A-junioreiden joukkueessa pelasivat playoff-taistoissa seuraavat pelaajat:


Maalivahdit
Kimmo Meriläinen
Juuso Ikonen
Puolustajat
Topi Vasara
Riku Väkiparta
Samu-Santeri Huhto  A
Eetu Vento
Roope Äikäs
Simo Pasonen
Vertti Virtaniemi  C
Hyökkääjät
Joonas Larinmaa
Lauri Puputti  A
Viljami Vahlsten
Santeri Kallio
Eero Mört
Jesse Lindsten
Severi Kallio
Miro Kivinen
Leo-Topias Heinonen
Miikka Laukkanen
Matias Lehtinen
Timi Tamminen
Hans Lundström
Rasmus Varhenmaa
Valmentajat
Ilkka Saarela
Petteri Koskinen
Jouni Vento
Joukkuejohtaja
Matti Koskinen
Huoltaja
Jouni Jokila

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää