TUTO Hockeylle uusi toimitusjohtaja

Kuva: Tauvon Paikka

Urheilullisesti ja taloudellisesti haastavan kauden jälkeen haluamme rakentaa tulevaa kautta jälleen puhtaalta pöydältä. Olemme talven ajan pohtineet kriittisesti omaa tekemistämme ja syitä miksi epäonnistuimme niin taloudellisesti kuin urheilullisestikin. Vaikka kauden loppu oli parasta peliä mitä osasimme pöytään laittaa, haluamme tuottaa Rajupaja Areenan yleisölle pudotuspelikevään näköistä jääkiekkoa jo runkosarjan aikana – peliä, jossa jäällä taistellaan viimeiseen asti ja katsomoissa viihdytään.

Olemme päätyneet siihen tulokseen, että meidän on välttämätöntä tehdä muutoksia toimintaamme niin toimiston kuin urheilunkin osalta. Koska olemme ammattiurheilun parissa toimiva organisaatio, meihin kohdistuvat odotukset ovat aina äärimmäisen kovia. Seuran omistajat eivät ole vaikeinakaan hetkinä menettäneet uskoaan seuraan, joka pitää nyt taas saada takaisin taloudellisesti kannattavaksi ja samalla myös urheilullisesti taistelemaan Mestiksen kärkisijoituksista.  Kaikki lähtee yhteisöllisyydestä. 

Me uskomme, että seuran parhaat menestyksen vuodet ovat vielä edessäpäin ja tulevaisuutta takaamaan TUTO Hockey Oy on palkannut uuden toimitusjohtajan. Tämän valinnan kautta haluamme välittää kaikille seuran työntekijöille, yhteistyökumppaneille sekä kannattajille viestin, että aiomme panostaa tämän seuran menestykseen enemmän kuin koskaan.

Olemme valinneet tähän erityisen tärkeään tehtävään henkilön, joka varmasti pystyy, omistajien vahvalla tuella, rakentamaan seuramme tulevaisuutta oikeaan suuntaan.

TUTO Hockeyn toimitusjohtajaksi on nimetty Kimmo Hollmén, joka aloittaa roolissaan tiistaina 11.4.2023

Kimmo, millainen on sinun ja TUTOn tarina?

”Olen pidemmän aikaa tuntenut TUTOlaisia, ja sitä myötä olenkin kuulunut TUTO Hockeyn hallitukseen jopa kahdesti. Viimeiset viisi vuotta olen käynyt tiiviisti kotimatseja katsomassa, joten minuun on voinut törmätä hallin käytävillä tai Legenda-klubilla, jossa menneellä kaudella haastattelin päävalmentajia ennen matseja.”

Millä fiiliksin lähdet pestiin?

”Intoa täynnä. TUTOlla on viime aikoina ollut hyvä pöhinä hallilla sekä toimistolla, ja lisäksi upea määrä katsojia on löytänyt hallille kevään pudotuspelien myötä. On siis mahtavaa hypätä mukaan. Maineikkaan seuran pitkä historia asettaa toki korkean vaatimustason pelillisen tekemisen lisäksi myös toimitusjohtajan pestiin, mutta olen siihen valmis.”

Mitä tuot mukanasi TUTOon?

”Tavoitteena on luoda vielä saumattomampaa yhteisöllisyyttä seuran kaikkien tekijöiden ja kannattajien kesken. Ei ole pelaavaa, hallinnollista ja kannattavaa joukkuetta, vaan yksi yhteinen seura, joka tekee yhteistä tulosta eri osa-alueilla. Tavoitteena on tarjota turkulaisten silmissä kiinnostavinta ja värikkäintä lätkää. Omalla osaamisellani tuen tavoitteiden saavuttamista.” 

Kimmo on mahdollista tavata seuran järjestämissä tapahtumissa kevään mittaan. Tapahtumista tiedotamme myöhemmin.  


Lisätietoja:

Kimmo Hollmén, 0405561809, kimmo.hollmen@tutohockey.fi

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää