TUTO Hockeylle kaksi uutta pelaajasopimusta

AKI KEINÄSELLE KAHDEN VUODEN JATKOSOPIMUS


Mestiksen hallitseva maalikuningas Aki Keinänen jatkaa TUTO Hockeyn paidassa uuden jatkosopimuksen myötä kevääseen 2015 saakka. Ensimmäisen kerran kaudella 2005-06 TUTOn paitaan pukeutunut Keinänen oli tyytyväinen tarjotusta sopimuksesta.


– Mestaruutta täällä haetaan. Puitteet ovat siltä osin Mestiksen kärkeä. Ja onhan täällä sellainen buumi tällä hetkellä syntymässä, että ilman muuta haluan olla mukana sitä rakentamassa.


Päävalmentaja Juhani Tamminen kommentoi Keinästä lyhyesti:


– Aivan poikkeuksellinen maalintekijä. Viime kaudella 25 maalia ja neljä vietiin Laser-pelien tilastojen nollaamisen takia. Todellisuudessa puhutaan 30 maalin miehestä. Keinäsellä on täysin poikkeuksellinen laukaus koko Suomen mittakaavassa, ei pelkästään Mestiksen.

 


HEINIMÄKI JA VIRTANEN UUSINA NIMINÄ MUKAAN


Try-outin kautta sopimuksen saanut Porin Ässien A-junioreiden entinen kapteeni Olli-Pekka Heinimäki edustaa Tammisen mukaan sitä, mitä TUTO Hockey tällä hetkellä haluaa olla.


– Helvetin hyvä symboli siitä, mitä TUTO etsii. Mies tuli Turkuun opiskelupaikan perässä ja ilmoitti halustaan tulla näyttämään taitojaan kaukalon puolella, Tamminen kehui nuorukaisen asennetta.


Heinimäki kertoo tulleensa Turkuun, koska näki täällä parhaat mahdollisuudet kehittyä pelaajana.


– Pakko olla tyytyväinen, että pääsin mukaan. Pelipaikasta lähdetään tappelemaan tosissaan ja sitä kautta kehittymään pelaajana.


Kajaanista Turkuun rantautui Juha Virtanen. Parhaimmalla kaudella lähes 40 pistettä Mestiksessä tehnyt Virtanen tuli Turkuun vain yksi tavoite mielessään.


– Tänne tultiin ottamaan mestaruus. Peto on herännyt.


Tammisen oli tyytyväinen saatuaan lisää laajuutta hyökkäysarsenaaliinsa.


– Melkein 40 pinnaa kertoo kaiken oleellisen, Tami maisteli.


Heinimäen sopimus on 1+1 vuotinen, Virtasen sopimus kattaa alkavan kauden.

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää