TUTO Hockey voitti pronssia!

TUTO Hockey – Jokipojat 6-4 (2-1, 0-2, 4-1) Tilastot

Pronssimitalistit 2013. Kuvaaja: Ilari Isotalo

Mestiksen pronssiottelua Marli Areenalle oli saapunut katsomaan 1699 katsojaa, jotka pitivät tunnelmaa hienosti yllä läpi ottelun.

Ottelussa tehtiin maaleja lähes tasatahtiin molempien käydessä vuorotellen johdossa. Avausmaalista vastasi TUTOn Teemu Aarnio ja kun Tuukka Pulliainen teki avauserän lopulla maalin, päästiin erätauolle TUTOn 2-1 johtolukemissa.

Toisessa erässä Joona Karevaara ensin tasoitti ja sitten siirsi vierailijat ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon.

Kolmannessa erässä ottelu alkoi täysin uudelleen, kun ensin Jokipoikien Sami Blomqvist sai 2-3 tilanteessa yrittää maalia rangaistuslaukauksella. Blomqvist laukoi kuitenkin reilusti ohi maalin.

Vain hetkeä myöhemmin Samu Pitkäsellä oli mahdollisuus tasoittaa ottelu läpiajosta, mutta Timo Niemi Jokipoikien maalin suulla veti vielä pidemmän korren. Seuraavaa tilannetta Niemi ei kuitenkaan enää torjunut, kun Arttu Niskakangas pääsi laukomaan suoraan syötöstä aivan maalin yläkulmaan tasoittaen ottelun.

Ja heti seuraavassa vaihdossa Ville-Vesa Vainiola runttasi maalin edestä väkisin TUTOn johtoon. Syöttöpisteet tähän osumaan merkittiin Teemu Aarniolle ja Markus Mäkiselle. Tämän jälkeen ottelu oli kääntynyt TUTOlle ja Vainiola ja Niskakangas kävivät vielä kaunistelemassa loppunumeroita.

TUTO Hockeyn hieno kausi päättyi pronssimitalien kaulaan ripustamiseen.

– Tätä tehdään sydämellä. Pienellä rahalla ja isolla halulla, Juhani Tamminen tiivisti.

Tamminen kiitti ottelun jälkeen erityisesti kannattajia ja yhteistyökumppaneita, jotka yhdessä loivat ympäristön, joka mahdollisti hienon ilmiön synnyn.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää