TUTO Hockey vieraili Rakuunatien päiväkodissa

TUTO Hockey vieraili alkuviikosta Rakuunatien päiväkodissa. Vierailulle osallistuivat TUTO Hockeyn pelaajista Topi Taavitsainen ja Julius Pohjanoksa sekä toimistolta Janne Ollila ja Janne Tikkaoja.

Vierailun yhteydessä TUTO Hockey luovutti päiväkodin käyttöön kaksi pihapelimaalia ja kutsut koko päiväkodin väelle TUTOn kotiotteluihin. Luovutuksen yhteydessä TUTOn pelaajat Topi Taavitsainen ja Julius Pohjanoksa osallistuivat pihapelien avajaisotteluun.

Vierailu sai alkunsa aiemmin syksyllä, kun päiväkodista oltiin yhteydessä TUTOon.

– Tapaaminen sai alkunsa, kun päiväkodista kyseltiin olisiko meillä mahdollisesti ylimääräisiä maaleja, jotka voisi antaa heidän käyttöön pihapeleissä. Meillä oli kuin olikin varastossa pari ylimääräistä maalia, jotka soveltuivat pihapeleihin erinomaisesti. Oli itsestään selvää, että luovutamme maalit nuorten pelureiden käyttöön ja osaltamme autamme heitä löytämään liikunnan riemun. Olikin hienoa nähdä miten kovaan käyttöön maalit tulivat heti, kertoo TUTOn toimistopäällikkö Janne Ollila.

– Meille oli myös tärkeää, että pääsimme kutsumaan, niin päiväkodin henkilökunnan, kuin lapsetkin perheineen tutustumaan TUTOn peleihin. Olemme viime vuosina tehneet vastaavia vierailuja runsaasti eri kouluihin ja tapahtumiin. Niiden tavoitteena on ollut tavoittaa ihmiset sieltä missä he ovat, sen sijaan että odottaisimme heidän tulevan sinne missä me olemme. Haluamme myös viestittää tällä sen, että ottelutapahtumaamme ovat kaikki tervetulleita ja niissä viihtyvät, niin nuorimmat kannattajat, kuin varttuneempikin väki, Ollila jatkaa.

VIdeolla tunnelmia vierailusta sekä muun muassa Topi Taavitsaisen ja Julius Pohjanoksan omia päiväkotiajan muistoja:

 

Seuraavan kerran TUTO Hockeyn ottelutapahtumaa pääsee aistimaan ja kokemaan lauantaina, kun Marli Areenalle saapuu kärkitaistoon Kokkolan Hermes. Ennen Mestis-peliä vuorossa on klo 13.45 alkava TUTO Hockey -Tappara A-nuorten SM-liigaottelu.

Mestis-ottelun lipulla pääset ilmaiseksi A-nuorten peliin/A-nuorten ottelulipulla 5€:n alennus Mestis-ottelun pääsylipusta. A-nuorten otteluun lipunmyynti vain Marli Areenalta. A-nuorilla on kotipeli myös perjantaina Kupittaalla. Klo 18:30 alkavassa ottelussa vastaan luistelee Oulun Kärpät.

Liput edullisimmin ennakkoon TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää