TUTO Hockey tarjoaa yhteistyökumppaneilleen liput harjoitusotteluihin

TUTOn Mestis-kausi käynnistyy vajaan kuukauden päästä. Runkosarjan kotiavaus on vuorossa perjantaina 18.9., kun Marli Areenalle saapuu viime kevään kiihkeästä puolivälieräsarjasta tuttu vastustaja Lempäälän Kisa (LeKi).

Ennen runkosarjan alkua TUTO pelaa vielä neljä harjoituspeliä, joista kaksi kotoisella Marli Areenalla. Näihin otteluihin TUTO tarjoaa yhteistyökumppaneilleen vapaan pääsyn. Olemme varanneet teille kaksi (2) lippua seuraaviin peleihin:

  • perjantai 21.8. klo 18.30: TUTO Hockey – LeKi
  • perjantai 28.8. klo 18.30: TUTO Hockey – K-Vantaa

Mikäli tarvitsette lippuja enemmän kuin kaksi, olkaa yhteydessä TUTOn toimistopäällikköön sähköpostitse (janne.ollila@tutohockey.fi). Lisäliputkin ovat teille ilmaisia (max. 10 kpl/ottelu). Liput saatte Hippoksentien puoleisesta lipunmyynnistä yrityksenne nimellä.

Kausikortit ja liput

Kausikorttien paino alkaa ensi viikolla ja postitus mahdollisesti jo loppuviikosta. Ensimmäiset kortit saattavat tippua postilaatikkoon jo elokuun aikana. Irtolippujen postitus alkaa puolestaan syyskuun ensimmäisellä viikolla ja kaikki liput ovat toimitettuna hyvissä ajoin ennen runkosarjan kotiavausta.

Kausikorttilaisille ilmaislippu huomiseen peliin

Kausikorttilaiset pääsevät huomiseen peliin sisään lunastamalla ilmaislipun Hippoksentien puoleisen lipunmyynnin vieressä olevalta pisteeltä. Pisteellä on nimilista kausikorttilaisista. Lipun saa siis nimen mainitsemalla oman nimensä. Huomioittehan, että mikäli kortteja on tilattu monta, mutta nimiä ei ole eritelty tilauksen yhteydessä, ovat kaikki liputkin tilaajan nimellä saatavissa.

Kausikorttien paino

Kausikorttien paino alkaa ensi viikolla ja postitus mahdollisesti jo loppuviikosta. Ensimmäiset kortit saattavat tippua postilaatikkoon jo elokuun aikana. Mikäli kortteja ei saada valmiiksi vielä ensi viikon harjoituspeliin, on silloin käytössä sama systeemi kuin nyt. 

Irtoliput TUTOn harjoitusotteluihin saa ostettua kätevästi TÄÄLTÄ ja kausikortit TÄÄLTÄ!

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää