TUTO Hockey tarjoaa kannattajilleen laatutakuun kaudelle 2014-15

Viime kausien aikana TUTO Hockey on tarjonnut kannattajilleen vauhdikasta ja voittavaa kiekkoviihdettä Marli Areenalla. Tämän vuoden joukkue on nuori, mutta erittäin nälkäinen. Se tulee tarjoamaan varmasti voitokkaita ja viihdyttäviä hetkiä monessa ottelussa kauden aikana. 

Alkukauden kasvukivuista huolimatta tiedämme joukkueen olevan vahva ja taistelevan ensi keväänä Mestiksen mestaruudesta ja sitä kautta mahdollisuudesta anoa paikkaa Liigasta. Matkalla tavoitteeseen tarvitsemme kannattajiemme tukea.

TUTO Hockey haluaa antaa kannattajilleen seuraavan laatutakuun.

TUTO Hockeyn laatutakuu 2014-15

TUTO Hockey tulee voittamaan kaikki kotiottelut kaudella 2014-15.

Mikäli jostain syystä kuitenkin häviämme kotona jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa, tarjoamme seuraavassa kotipelissä kaikille katsojille kahvin ja pikkumakean veloituksetta ennen peliä. Mikäli häviämme varsinaisella peliajalla, voit tuoda kanssasi seuraavaan kotiotteluun kaverin veloituksetta (kaksi yhden hinnalla).

Joukkueen kapteeni Anssi Virkki antoi vahvistuksen laatutakuulle joukkueen sloganin mukaisesti.

”Meidän kotipubi, meidän kotipeli, meidän ilta.”

Laatutakuu käytössä ensimmäisen kerran TUTO-SaPKo ottelussa 8.10.

Laatutakuu toteutuu ensimmäisen kerran seuraavassa kotiottelussa TUTO Hockey – SaPKo, joka pelataan keskiviikkona 8.10. klo 18.30 alkaen. Silloin kaikki kausikorttilaiset voivat tuoda kaverin veloituksetta mukanaan. Kertalipulla pääse kaksi yhden hinnalla.

Seuraava kotiottelu on vuorossa keskiviikkona 8.10. klo 18.30, kun Marli Areenalle vieraaksi saapuu SaPKo. Hanki ennakkoon edullisemmat otteluliput TÄSTÄ!

 

TUTO Hockey – voittava ja mielenkiintoinen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää