TUTO Hockey tarjoaa kannattajilleen laatutakuun kaudelle 2014-15

Viime kausien aikana TUTO Hockey on tarjonnut kannattajilleen vauhdikasta ja voittavaa kiekkoviihdettä Marli Areenalla. Tämän vuoden joukkue on nuori, mutta erittäin nälkäinen. Se tulee tarjoamaan varmasti voitokkaita ja viihdyttäviä hetkiä monessa ottelussa kauden aikana. 

Alkukauden kasvukivuista huolimatta tiedämme joukkueen olevan vahva ja taistelevan ensi keväänä Mestiksen mestaruudesta ja sitä kautta mahdollisuudesta anoa paikkaa Liigasta. Matkalla tavoitteeseen tarvitsemme kannattajiemme tukea.

TUTO Hockey haluaa antaa kannattajilleen seuraavan laatutakuun.

TUTO Hockeyn laatutakuu 2014-15

TUTO Hockey tulee voittamaan kaikki kotiottelut kaudella 2014-15.

Mikäli jostain syystä kuitenkin häviämme kotona jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa, tarjoamme seuraavassa kotipelissä kaikille katsojille kahvin ja pikkumakean veloituksetta ennen peliä. Mikäli häviämme varsinaisella peliajalla, voit tuoda kanssasi seuraavaan kotiotteluun kaverin veloituksetta (kaksi yhden hinnalla).

Joukkueen kapteeni Anssi Virkki antoi vahvistuksen laatutakuulle joukkueen sloganin mukaisesti.

”Meidän kotipubi, meidän kotipeli, meidän ilta.”

Laatutakuu käytössä ensimmäisen kerran TUTO-SaPKo ottelussa 8.10.

Laatutakuu toteutuu ensimmäisen kerran seuraavassa kotiottelussa TUTO Hockey – SaPKo, joka pelataan keskiviikkona 8.10. klo 18.30 alkaen. Silloin kaikki kausikorttilaiset voivat tuoda kaverin veloituksetta mukanaan. Kertalipulla pääse kaksi yhden hinnalla.

Seuraava kotiottelu on vuorossa keskiviikkona 8.10. klo 18.30, kun Marli Areenalle vieraaksi saapuu SaPKo. Hanki ennakkoon edullisemmat otteluliput TÄSTÄ!

 

TUTO Hockey – voittava ja mielenkiintoinen.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää