TUTO HOCKEY SOPEUTTAA TOIMINTAA JA LUOPUU TOIMITUSJOHTAJASTA

TUTO Hockeyn hallitus on päättänyt sopeuttaa toimintaa luopumalla toimitusjohtajasta. Sopeutustoimi on seurausta seuran taloudellisesta tilanteesta, joka on vaikea. Tilanne juontaa osaltaan juurensa aina 10 vuoden taakse, jolloin seura edellisen kerran tavoitteli Liigapaikkaa. Vuosien sopeutustoimien jälkeen suunta oli välillä jo parempi, mutta 2,5 vuotta kestänyt korona, Venäjän hyökkäyssodan heijastevaikutukset yritysten taloustilanteeseen yhdistettynä viime kauden urheilullisesti ja taloudellisesti raskaaseen tulokseen kärjistivät tilanteen tämän syksyn aikana uudelleen. Nykyistä kassakriisiä helpottaakseen seuran hallitus on vapauttanut toimitusjohtaja Dani Aavisen tehtävistään, eikä etsi tämän tilalle uutta toimitusjohtajaa. Jatkossa seuran hallitus ja pääomistajat osallistuvat myös operatiiviseen toimintaan aiempaa aktiivisemmin muun toimiston kanssa.

Dani Aavinen toimi TUTO Hockeyn toimitusjohtajana vuosina 2014-2018 sekä syksystä 2019 tähän hetkeen yhteensä 7 vuoden ajan. Hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää kiittää Aavista panoksesta ja työstä TUTO Hockeyn eteen.

– Dani sai monipuolisella osaamisellaan, persoonallaan, periksi antamattomalla työnteollaan ja suurella TUTO-sydämellä hyviä tuloksia näiden vuosien aikana niin yritysmyynnissä kuin ottelutapahtumassa, ja siksi hänet jatkokaudelle palkattiinkin. Kuluttavat koronavuodet, viime vuosien heikko urheilullinen menestys ja Venäjä-Ukrainan sodan heijastevaikutukset yhdessä ovat kuitenkin vaikuttaneet siihen, ettei syksyn aikana otteluissa ole käynyt budjetoidusti yleisöä ja yrityksiä. Tämä taas iski TUTOn kassaan tavalla, jossa hallitus oli pakotettu etsimään säästöjä jo aiemmin tehtyjen leikkausten lisäksi ja luopui toimitusjohtajasta kulusäästöjen saamiseksi. Haluan kiittää omasta ja TUTO Hockeyn puolesta Dania näistä vuosista ja toivottaa menestystä jatkoon.

Väistyvä toimitusjohtaja Aavinen summaa omalta osaltaan TUTO-vuodet ja valottaa näkymiä seuran tulevaisuudelle kaikesta huolimatta hyvillä mielin.

– Vuodet TUTOn peräsimessä ovat olleet äärimmäisen mielenkiintoisia ja antoisia monella tapaa. On ollut etuoikeus saada tutustua niin moneen uuteen ihmiseen ja turkulaiseen yhteistyöyritykseen, sekä johtaa itselle rakasta seuraa nämä vuodet. Tällä hetkellä päällimmäisenä on totta kai pettymys, mutta kun katson näitä vuosia taaksepäin, voin kuitenkin hyvällä omalla tunnolla sanoa hyviä hetkiä olleen enemmän kuin huonoja. Monessa asiassa mentiin vuosien saatossa eteenpäin, mutta harmittavasti korona pyyhki näiden saavutusten kanssa lattiaa.

– Kannattajia ja yhteistyökumppaneita luonnollisesti voi tällaisen uutisen myötä huolestuttaa seuran tulevaisuus. Itse näen niin, että seuran taustoissa on osaavaa ja innostunutta väkeä suurella TUTO-sydämellä, joten piruja on turha maalailla seinille. Sen sijaan nyt toivottavasti kaikki ne ”nukkuvat tutolaisetkin heräisivät” ja löytäisivät taas halliin. Joukkue ja seura tarvitsee kaiken kannustuksen ja tuen.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää