TUTO Hockey – Peliitat on kuukauden S-Etupeli

S-Etukortilla pääsee tämänpäiväiseen TUTO-Peliitat peliin 10 eurolla. Etu on voimassa sekä ennakkomyynnissä että Marli Areenalla. Opiskelijat pääsevät otteluun ilmaiseksi opiskelijakorttia näyttämällä.

Kuukauden S-Etupeli on uusi konsepti, joka otettiin käyttöön tällä kaudella. Kuukauden S-etupelejä on tulossa jatkossa seuraavasti:

TUTO Hockey – SaPKo perjantai 15.11.2013
TUTO Hockey – SaPKo lauantaina 14.12.2013
TUTO Hockey – LeKi perjantaina 24.1.2013

Tulevissa kuukauden S-Etupeleissä saa lipun 10 eurolla S-Etukorttia näyttämällä.

Opiskelijat ilmaiseksi illan otteluun

TUTO – Peliitat pelin otteluisäntänä on Turun Insinööriopiskelijat TIO ry. Isännyyden kunniaksi TUTO ja TIO tarjoavat illan otteluun opiskelijoille ilmaisen sisäänpääsyn voimassa olevalla opiskelijakortilla sekä TIOn jäsenkortilla. Lue tapahtumasta lisää TIOn kotisivuilta.

FC Interin kausi- ja seurakortilla vitosella matsiin

Illan otteluun on myös erikoistarjous FC Interin kausi- ja seurakorttilaisille. Interin kausi- tai seurakorttia näyttämällä saa lipun 5 eurolla TUTO-Peliitat otteluun. Etu on voimassa myös 5.10. pelatun FC Inter – JJK ottelun lipulla. Erikoishintaisen lipun voi noutaa Marli Areenan lipunmyynnistä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää