TUTO Hockey on valinnut uudeksi päävalmentajakseen Jonne Virtasen!

Kuva: Tauvon Paikka

Edellisen kerran Virtanen on nähty TUTOn väreissä kaudella 2019–2020, jolloin hän näyttäytyi kaukalon puolella seitsemän ottelun verran. Virtasen ura jääkiekkoilijana päättyi Vaasan Sportin riveissä kevääseen 2022, jonka jälkeen mies siirtyi päävalmentajaksi HCIK Kaarinan Suomisarja-joukkueeseen. Pitkällä urallaan jääkiekkoilijana Virtanen on ehtinyt keräämään paljon kokemuksia ja tietotaitoa, mitä nyt ammennetaan uudelle uralle valmentajana. Virtasen sopimus on yksivuotinen, ja seuralla on optio kahdesta seuraavasta kaudesta.

Jonne, miltä tuntuu tulla täl pual jokke?

”Kyllähän se hyvältä tuntuu, ei voi muuta sanoa! Minun puolestani harjoittelu voitaisiin aloittaa jo heti huomenna, mutta kasataan nyt joukkue ensin!”

Mitä erityistä Jonne Virtanen tuo mukanaan TUTOon?

”Valmennusfilosofiani tärkeimpänä teemana on intohimo. Seuran ja sarjan tärkeänä tehtävänä on kasvattaa pelaajia valmiimmaksi seuraavalle tasolle, ja tuosta seuraavasta tasosta minulla on jos jonkin verran kokemuksia. Tarkoituksenani on jakaa omia oppejani, joita olen kerännyt jääkiekon maailmasta kaukalosta ja sen ulkopuolella” Virtanen summaa.

”Itse en urallani koskaan ollut se nopein tai taitavin pelaaja, joten aina on pitänyt keksiä keinoja millä pärjätä. Toivottavasti pystyn auttamaan pelaajia löytämään juuri ne omat keinot, millä he voivat kehittyä ja löytää omat vahvuutensa” Virtanen jatkaa.

Urheilukoordinaattori Virpiön kommentit valinnasta

”Kauden 2022–2023 aikana TUTOn brändi rupesi nostamaan päätään, ja näkymään enemmän ja enemmän sekä kaukalossa, että kaukalon ulkopuolella. Pudotuspelisarjassa Kiekko-Espoota vastaan nähtiin taisteleva ja tunteita herättävä TUTO, joka ansaitsi Kupittaan kotiyleisön tuen taakseen rohkealla ja ennakkoluulottomalla pelaamisella. Tämä on se tyyli ja tapa pelata, mitä haluamme myös jatkossa tarjota upeille faneille ja yhteistyökumppaneille, suuria tunteita ja värikästä lätkää. Tästä on hyvä jatkaa TUTO brändin mukaisen lätkän jalostamista ja uskomme vahvasti, että Jonne Virtanen on oikea mies nostamaan kiekkohuumaa Turussa ja TUTOssa” kommentoi urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

”Valmentajana Jonne on tavoitteellinen ja intohimoinen lätkäjätkä, joka ymmärtää nykyjääkiekon vaatimukset ja rakenteet. Keskusteluissa Jonnen kanssa tuli nopeasti selväksi, että näemme ja ajattelemme hyvin samalla tavalla jääkiekosta ja siitä mitä TUTO:n pitäisi olla ja miltä näyttää. Tunnen Jonnen henkilökohtaisesti hyvin ja tiedän, että hän on valmistautunut tähän hetkeen vuosia, ja tulee tekemään kaikkensa tämän organisaation hyväksi” Virpiö jatkaa.

Tervetuloa Jonne!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää