TUTO Hockey – LeKi-ottelun uusi pelipäivä perjantaina 10.2.

TUTO Hockeyn ja LeKin perjantaille (13.1.) merkitty ottelu jouduttiin perumaan Marli Areenalla ilmenneen laiterikon ja siitä johtuneen jään sulamisen vuoksi. Ottelu siirrettiin pelattavaksi perjantaina 10.2. klo 18.30. Tämän viikon peliin hankitut liput käyvät sellaisenaan myös 10.2. ottelussa, joten lippu kannattaa säilyttää.

Olemme erittäin kiitollisia niin halliyhtiölle, Jääkiekkoliitolle kuin ennen kaikkea LeKille, että löysimme lopulta pitkien neuvottelujen jälkeen sopivan korvaavan pelipäivän ottelulle. Neuvotteluista teki haastavan se, että hyviä pelipäiviä ei ollut tarjolla, sillä kevät on erittäin vilkas niin Mestiksessä kuin turkulaisessakin urheilussa. Uskon että löysimme kuitenkin lopulta niin urheilullisesti kuin taloudellisestikin sen vähiten huonon ratkaisun kaikkien kannalta ja saamme tarjottua turkulaisille hienon Mestis-näytelmän perjantaina 10.2., kommentoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen.  

Jo ostetut pääsyliput: käyttö, vaihtaminen tai palauttaminen

Mikäli olet ehtinyt hankkia pääsylipun jo perjantain 13.1. otteluun, voit toimia seuraavasti:

1) Säilytä lippu, jos olet tulossa 10.2. otteluun. Lippu käy sellaisenaan 10.2. ottelussa.

2) Mikäli et pääse 10.2. otteluun, voit palauttaa lipun Ticketmasterin ennakkomyyntipaikkoihin, josta saat lipun hinnan takaisin. Palvelu-/toimitusmaksut Ticketmaster pidättää itsellään.

3) Lipun voi myös vaihtaa toisen pelin lippuihin. Tällöin on kuitenkin maksettava mahdolliset palvelu-/toimitusmaksut. Lippujen vaihto tapahtuu Ticketmasterin ennakkomyyntipaikoissa.

Jos sinulla on kysyttävää pääsylipuista, ole yhteydessä TUTO Hockeyn toimistopäällikköön, Janne Ollilaan (puh. 040 7636 961, s-posti: janne.ollila@tutohockey.fi)

Lisätiedot

TUTO Hockey Oy

Janne Ollila
puh. 040 7636 961
Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää