TUTO Hockey kiittää kannattajia vuodesta 2020 – Pelit jatkuvat vuonna 2021

Jääkiekkoliitto on päättänyt tänään, että kaikki sen alaiset sarjat siirtyvät tauolle 2.-31.12. väliselle ajalle. Liiton alaisiin sarjoihin kuuluvat myös Mestis ja U20 SM-sarja, joten TUTOn osalta vuoden 2020 pelit on pelattu.

Mestiksen puolella joulukuulta peruutetut pelit pyritään sijoittamaan keväälle 2021. Tarkoituksena on siis edelleen pelata mahdollisimman täysipainoinen runkosarja. Uudet pelipäivät uutisoidaan joulukuun aikana.  TUTOlta peruuntuivat joulukuun osalta seuraavat pelit:

4.12. FPS – TUTO Hockey
5.12. TUTO Hockey – FPS
9.12. TUTO Hockey – K-Espoo
10.12. TUTO Hockey – K-Vantaa
12.12. TUTO Hockey – KooVee
17.12. Hermes – TUTO Hockey
18.12. RoKi – TUTO Hockey
19.12. Hokki – TUTO Hockey
29.12. TUTO Hockey – FPS
30.12. FPS – TUTO Hockey

U20 SM-sarjan ottelut peruutetaan

U20 SM-sarjan alkusarjassa pelaamatta jääneet pelit puolestaan perutaan ja kevään jatkolohkoihin lähdetään syksyn otteluiden pistekeskiarvoilla. U20 SM-sarjan jatko-ohjelma uutisoidaan joulukuun aikana.

Kiitos vuodesta 2020

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen haluaa kiittää kannattajia ja yhteistyökumppaneita vuodesta 2020

”Haikein mielin kiitän jo tässä kohtaa vuotta kannattajiamme ja yhteistyökumppaneitamme vuodesta 2020. Mielellään olisimme tarjonneet kaupungin värikkäintä lätkää teille myös joulukuussa, mutta vallitsevassa tilanteessa on selvää, että menemme terveys edellä.

Suuri kiitos syksyllä otteluissa käynneille, olette noudattaneet hienosti turvavälejä, maskisuositusta sekä muuta ohjeistusta. Tästä osoituksena on osaltaan se, että TUTOn Mestis- tai U20 SM-sarjan kotiotteluissa ei ole meidän tietojen mukaan tapahtunut yhtään altistumista. Jatketaan hallin ulkopuolella samaan mallin ja ollaan esimerkkinä muille, jotta pelit pääsisivät jatkumaan heti tammikuussa. Nautitaan nyt joulun ajasta ja pysytään terveinä, vuoden vaihteen jälkeen nähdään taas hallilla.”

THL:n viiden valtin ohjeistuksella joulukuuhun

Vaikka pelit ovat tauolla, muistetaan noudattaa THL:n viittä valttia taistelussa koronavirusta vastaan

1) Jos saat oireita, mene koronatestiin ja pysy muuten kotona.
2) Pidä ainakin 1–2 metrin etäisyys muihin ihmisiin.
3) Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta.
4) Käytä kasvomaskia, kun et voi pitää etäisyyttä.
5) Lataa Koronavilkku-sovellus.

Lue lisää THL:n kotisivuilta.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää