TUTO Hockey kiinnitti valmentajan ja kuusi pelaajaa

TUTO Hockey kiinnitti valmentajan ja kuusi pelaajaa

 

 

TUTO hockeyn uusi valmentaja on Hermanni Vidman. Pelaajistoon kiinnitettiin viisi hyökkääjää ja yksi puolustaja. Tänään julkaistujen sopimusten myötä kasassa on nyt 26 pelaajasopimusta alkavalle kaudelle.

TUTO Hockeyn valmennusjohdon uusin jäsen on Hermanni Vidman.
Vidman, 34, siirtyy TUTO-valmennukseen Turun Palloseuran A-junioreista. Omalla pelaajaurallaan Vidman pelasi yli sata SM-liigaottelua.

 

-Alunperin oli puhetta jatkosta TPS:n A-junioreihin. Kun TUTO tarjosi mahdollisuutta lähteä mukaan kokeneen huippuvalmentajan (Lehkonen) tiimiin, päätös oli lopulta melko helppo. Haluan eteenpäin valmentajana ja tämä on minulle hieno mahdollisuus, kertoi Vidman.


Mielenkiintoisia pelaajia rosteriin

Puolustaja Mikko Lehtonen siirtyy TUTON riveihin TPS:stä koko kauden mittaisella lainasopimuksella. Erittäin potentiaalinen Lehtonen on pelannut urallaan 25 SM-liigaottelua.

 

-Olen ollut TUTOn mukana noin kaksi viikkoa ja homma on toiminut hienosti. Harjoittelu on ollut positiivisella tavalla erilaista ja heikkouksia ollaan pyritty kehittämään. Tavoitteena alkavalla kaudella on pelata alle 20v. MM-kisoissa, kertoo Lehtonen.

Niko Palonen siirtyyy puolestaan TUTO-paitaan Ukrainan pääsarjasta. Isokokoinen rightin hyökkääjä oli TUTOn mukana harjoitusringissä jo viime kesänä. Silloin sopimus jäi kuitenkin syntymättä.

 

-Kausi Ukrainassa kasvatti henkisesti ja fyysisesti. Todella kovaa siellä treenattiin, vapaapäiviä ei juurikaan tunnettu. Viime vuonna käväisin TUTOssa ja tällä kertaa onneksi päästiin sopimukseen. Elmo Aittola otti minuun yhteyttä ja päätös oli minulle helppo tehdä, Palonen pohtii.

 

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät myös Mikael Salmivirta, Henri Ruotsalainen ja Paulus Rundgren. Salmivirran sopimus on 1+1-vuotinen ja Rundgrenin sopimus sisältää try-outin.

 

TUTO ja Anton Kokkonen jatkosopimukseen

Seuran oma kasvatti Anton Kokkonen, 23, jatkaa TUTOssa myös tulevalla kaudella. Kokkosen sopimuksen myötä TUTOlla on kasassa 26 pelaajasopimusta alkavalle kaudelle.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää