TUTO Hockey julkaisi ensi kauden pelaajarungon – Antti Virtaselle kolmen vuoden jatkosopimus

TUTO Hockey julkaisi ensi kauden joukkueen pelaajarungon maanantain tiedotustilaisuudessa, kun se kertoi solmineensa 18 pelaajasopimusta. Lisäksi kahdeksan pelaaja on jo ilmoittautunut TUTO Hockeyn training campille, josta he hakevat pelipaikkaa antamalla näyttöjä valmennustiimille. Tilaisuudessa esiteltiin myös joukkueen uusi fysiikkavalmentaja ja huoltotiimi.

 

 

Jatkosopimuksia, paluumuuttajia ja uusia vahvistuksia


TUTO Hockey julkisti maanantaina 18 pelaajasopimusta. Näistä 12 oli jatkosopimuksia viime kauden pelaajien kanssa. Merkittävimmät jatkajat ovat kapteeni Antti Virtanen, 1. kentän keskushyökkääjä Ville-Vesa Vainiola, maalikuningas Aki Keinänen ja maalivahti Tommi Virtanen. Antti Virtasen sopimus on kolmen vuoden pituinen.

 

Jatkopahvit allekirjoittivat myös puolustajat Mikael Aaltonen, Marlo Koponen, Markus Laine ja Olli-Pekka Viitaniemi. Hyökkäjistä TUTOssa jatkavat Derek Famulare, Anrei Hakulinen, Markus Mäkinen ja Teemu Aarnio.

 

 

TuTon junioripelaajista edustussopimuksen allekirjoittivat hyökkääjä Jesse Virtanen ja puolustaja Simo Pasonen.

 

Uusina vahvistuksina joukkueeseen saapuivat puolustajat Tony Vidgren ja Iiro Vehmanen sekä hyökkääjät Arttu Niskakangas ja Anton Kokkonen.

 

 

”Vidgren on turkulaisen kiekkokoulun puolustajalahjakkuuksia, joka palaa muutaman vuoden kiertoretken jälkeen takaisin kotiin. Vehmanen on puolestaan porilaisen kiekkokoulun kasvatti, joka pelasi viime kaudella Mestiksen yllättäjäjoukkueessa SaPKossa ollen joukkueen ykköspakki. On todella hienoa saada Iiro TUTO Hockeyhyn”, kommentoi päävalmentaja Juhani Tamminen tuoreita puolustajavärväyksiä.

 

Tamminen kommentoi uusia hyökkääjävahvistuksia puolestaan seuraavasti: ”Kokkonen on TUTOn omia kasvatteja, joten on hienoa saada hänet takaisin kotiin muutaman vuoden Heinolan vierailun jälkeen. Niskakangas palaa TUTOon vuoden tauon jälkeen. Hän on osoittanut viime kausina olevansa Mestiksessä takuuvarma 20 maalin hyökkääjä. On sanomattakin selvää, että tällaisille pelaajille on paikka joukkueessa. Erityisen iloinen olen, että saimme Artun kiinnitettyä joukkueeseen kahdeksi seuraavaksi kaudeksi”

 

 

”Tämä on erittäin hyvä runko ensi kautta varten, jota vahvistamme kauden lähestyessä. Joukkuetta rakentaessa olemme huomioineet uudet tutolaiset arvot. Jatkuvuutta osoittavat mm. Antti Virtasen ja Niskakankaan useamman vuoden sopimukset sekä useat jatkosopimukset. Toisaalta olemme katsoneet tulevaisuuteen kiinnittäessämme omia junioreitamme ja tuto-taustaisia pelaajia (Jesse Virtanen, Simo Pasonen, Anrei Hakulinen, Anton Kokkonen)”, kommentoi Juhani Tamminen.

 

 

TUTO Hockeyn pelaajasopimukset kaudelle 2012-13


Maalivahdit: Tommi Virtanen

 

 

Puolustajat: Marlo Koponen, Markus Laine, Mikael Aaltonen, Iiro Vehmanen, Tony Vidgren, Olli-Pekka Viitaniemi, Simo Pasonen

 

Hyökkääjät: Antti Virtanen, Ville-Vesa Vainiola, Aki Keinänen, Derek Famulare, Anrei Hakulinen, Jesse Virtanen, Arttu Niskakangas, Anton Kokkonen, Teemu Aarnio, Markus Mäkinen

 

 

Training campille jo kahdeksan osallistujaa


TUTO Hockey julkaisi maanantaina myös ensimmäiset pelaajat, jotka hakevat pelipaikkaa ensi kaudeksi TUTOsta training campin kautta heinäkuun lopussa. ”Mukana on mielenkiintoisia pelaajia viime kauden joukkueestamme sekä lähialueen seuroista, jotka haluavat osoittaa olevansa TUTO-paidan arvoisia” kommentoi päävalmentaja Tamminen.

 

 

Training Campille osallistuvat pelaajat (alkaa viikolla 31)


Hyökkääjät (viime kauden seura suluissa) Olli Lieskivi (HC Satakunta), Marko Mäenpää(VG-62), Juha-Matti Rautajoki (VG-62),Arttu Reponen (TUTO Hockey), Jaakko Pelkonen (TUTO Hockey), Sami Savolainen (HC Satakunta), Olli-Pekka Heinimäki, (Ässät, A-jun.)

 

 

Puolustajat Otto-Eemeli Linke (TUTO Hockey)

 

 

TUTO Hockeyn kesäharjoitteluun uudet metodit


TUTO Hockeyn huoltotiimistä vastaavat ensi kaudella tutut miehet Esa Heinosen ja Benny Karlssonin johdolla. Uudistusta on luvassa fysiikkaharjoitteluun, josta vastaa jatkossa entinen TuTon pelaaja Viljo Niemeläinen. Hän toimii myös TUTO Hockeyn fysioterapeuttina.

 

 

”Viljo vakuutti minut kyvyistään viime kaudella, kun hän laittoi Tommi Virtasen polven kuntoon. Hän vastaa meidän kesäharjoittelun suunnittelusta firmansa kanssa. Tavoitteena on, että ensi kaudella pelaajamme pysyisivät selvästi terveempinä kuin viime kaudella, jolloin he olivat poissa yli 200 ottelusta erilaisten vammojen vuoksi”, kommentoi Tamminen.

 

”Tulemme uudistamaan TUTO Hockeyn kesäharjoittelun totaalisesti. Perinteiset puntti- ja juoksuharjoittelut korvataan yksilöllisillä harjoitusohjelmilla. Ne tehdään kuntokartoituksen pohjalta, jossa selvitetään pelaajien heikkoudet ja vahvuudet sekä niiden vaikutus kehitystä vaativiin osa-alueisiin. Perinteiset punttiharjoitukset korvataan uudenlaisilla harjoitusmetodeilla, joissa pelaajan voimataso määrittelee voimaharjoittelussa käytetyn vastuksen. Tämä pienentää olennaisesti loukkaantumisriskiä”, kommentoi tuore fysiikkavalmentaja Viljo Niemelä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää