TUTO Hockey jäädyttää Jouni Tuomisen pelinumeron

TUTO Hockey jäädyttää Jouni Tuomisen pelinumeron (20) 15.12. pelattavassa TUTO-Ketterät ottelussa. Ottelu on samalla TuTo ry:n 90-vuotisjuhlaottelu.
 

TUTO Hockey järjesti tänään mediatilaisuuden, jossa se kertoi tulevasta TuTo ry:n 90-vuotisjuhlaottelusta, joka pidetään TUTO-Ketterä ottelussa sunnuntaina 15.12.2019. Juhlaottelun lisäksi tilaisuudessa käytiin läpi TUTO Hockeyn alkukautta Mestiksessä ja katsottiin jo hieman tulevaan.

 

Jouni Tuomisen pelinumero 20 nousee Marli Areenan kattoon

Juhlaottelun yhtenä suurena kohokohtana tulee olemaan TUTO Hockeyn historian kolmas pelinumeron jäädytystilaisuus. Urpo Ylönen (1), Seppo Lindström (4) ja Kari Johansson (16) saavat seurakseen TuTossa 1980- ja 1990-luvulla pelanneen Jouni Tuomisen, jonka pelinumero 20 jäädytetään 15.12.2019.
 
Tuominen oli otettu kunniasta.
 
-Onhan tämä valtavan hieno ja iso kunnianosoitus, että tällaista vanhaa jäärää muistetaan.  
 
Tuomisen pelinumeron jäädytyksen ohella TUTO Hockey lisää Marli Areenan TUTO Hockey Hall of Legends – näyttelyyn kolme uutta henkilöä, kun Ted Donato, Ville Heinonen ja Tuukka Pulliainen pääsevät kunniagalleriaan.
 
Valinnoista ovat päättäneet TUTO Hockeyssa pitkään vaikuttaneet tekijät, jotka ovat muodostaneet valintaryhmän. Ryhmä on tehnyt suunnitelman tulevista kunnianosoituksista vuoteen 2026 asti, jolloin TuTon jääkiekon alkamisesta tulee 80 vuotta. Kunnianosoituksia tulee olemaan seuraavan seitsemän vuoden aikana useita. Kunnianosoitukset sisältävät niin pelinumeroiden jäädytyksiä kun TUTO Hockey Hall of Legends-näyttelyn täydennystä.
 

90-vuotias monilajiseura voi hyvin

Tilaisuudessa TuTo ry:tä edusti tuore toiminnanjohtaja Sini Paakkinen. Paakkisen mukaan 90-vuotias monilajiseura TuTo ry voi hyvin.

-Meidän tilanne näyttää näin juhlavuotena hyvältä. Pidän arvokkaana asiana sitä, että olemme monilajiseura. Se antaa meille valtavan potentiaalin kehittää toimintaa myös seuran sisällä, eri lajien välillä. Tästä konkreettisena rikkautena voidaan mainita se, että jääkiekkojuniorimme pääsevät esimerkiksi harjoittelemaan TuTon painijoiden kanssa.

Paakkisen mukaan juhlavuosi on näkynyt juhlatapahtumien lisäksi myös TuTon seuraidentiteetin tutkimisena.

-Olemme paljon pohtineet mitä TuTo on ja mitä haluaisimme sen olevan. Me haluamme mahdollistaa kaikille lapsille ja nuorille tasa-arvoisen mahdollisuuden liikuntaan. Tämän eteen on tehty töitä ja juhlavuoden alussa toimintansa aloitti TuTon tukirahasto, jonka tarkoituksena on osaltaan mahdollistaa tämän tavoitteen toteuttaminen. Tämän lisäksi juhlavuosi on näkynyt muun muassa TUTO Volleyn juhlaottelun yhteydessä, lokakuussa järjestetyssä Paula Koivuniemen konsertissa sekä 90-vuotisjuhlajulkaisun teemoissa. Joulukuun ottelu päättää juhlavuotemme.

TuTo ry palkitsee myöhemmin julkistettavia seuravaikuttajia 15.12. ottelun yhteydessä.

 

TUTO Hockey etenee aikataulussa

Tiistain mediatilaisuudessa käytiin läpi myös TUTO Hockeyn alkukautta päävalmentaja Antti Virtasen ja hyökkääjä Erik Embrichin kanssa.
 
Virtasen mukaan nuori joukkue etenee aikataulussa.
 
– Etenemme kutakuinkin aikataulussa. Asetimme ennen kauden alkua tavoitteeksi kotiedun pudotuspeleihin. Siihen pitäisi riittää 1,63 pinnan ottelukohtainen keskiarvo. Aivan siinä ei vielä olla, mutta voittamalla tämän viikon pelit olemme taas edellä aikataulua.
 
– Olen tyytyväinen joukkueen esityksiin. Nuoren joukkueen taso vaihtelee vielä rajusti, mutta siihen yleiseen harjoitusilmeeseen ja asenteeseen olen erittäin tyytyväinen.
 
– Tämän viikon osalta eilen oli vapaa ja tänään on palauttava harjoitus. Huomenna ja torstaina harjoitellaan ja viikonloppuna pelataan kaksi kovaa peliä KeuPaa ja Hokkia vastaan.
 
Embrich on niin ikään tyytyväinen alkukauteen.
 
-Alkukausi on lähtenyt mielestäni hyvin käyntiin. Pelin tempo on nousevaa ja koko aika menee vähän paremmin. pisteitä en niinkään mieti.
 

Seppälä sairastuvalle, Rouhiainen mukaan, Virtanen kehiin?

Virtanen kertoi päivityksen myös TUTO Hockeyn pelaajatilanteesta.
 
Niko Seppälä loukkasi Rovaniemen matkalla ja on poissa useamman viikon. Niko Ahoniemi joutuu niin ikään sairaslomalle noin kahdeksi viikoksi. Juho Virtasen pelikunto selviää, kun päästään jäälle, mutta toivottavasti pelaa jo tällä viikolla. Jere Rouhiainen tulee huomenna Tapparasta ja pelaa loppuviikon meillä. Vanhatalo on vielä tämän viikon Tapparan mukana.
 

MEDIATILAISUUS 26.11.2019

Varmista paikkasi juhlaottelussa tästä.

Liput Marli Areenan lauantailöylyihin pääset hankkimaan tästä.

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää