TUTO Hockey ja Turun Mestaripalvi herkulliseen yhteistyöhön

TUTO Hockey ja perinteikäs paikallinen perheyhtiö Turun Mestaripalvi ovat sopineet tiiviistä yhteistyöstä. Tämä mielenkiintoinen liitto tuo uutta makuelämystä ja herkullisia vaihtoehtoja TUTO Hockeyn kotiotteluiden kävijöille.

Yhteistyön myötä Turun Mestaripalvi tulee tarjoamaan TUTO Hockeyn kotihallilla herkullisia herkkuja, jotka täyttävät jokaisen jääkiekkofanin makumieltymykset. Rajupaja Areenalla tullaan nauttimaan paikallisen perheyhtiön valmistamista laadukkaista nakeista, hodareista sekä houkuttelevista kasvispiirakoista. Turun Mestaripalvi on tunnettu tinkimättömästä laadustaan ja perinteikkäästä käsityöstään, joten yhteistyö lupaa tarjota maistuvia herkkuhetkiä jokaiselle otteluvieraalle.

Turun Mestaripalvi on ollut toiminnassa vuodesta 1995 lähtien, ja heidän vankka ammattitaitonsa kumpuaa 29 rautaisen ammattilaisen työstä. Yhtiö on tunnettu siitä, että he valmistavat tuotteensa alusta alkaen itse suomalaisesta lihasta.

TUTO Hockeyn ja Turun Mestaripalvin yhteistyö tuo meille mahtavan tilaisuuden tarjota faneillemme aivan uudenlaisia makunautintoja ottelutapahtumien aikana. Olemme innoissamme siitä, että voimme yhdessä tuoda paikallisia makuja ja laadukkaita tuotteita jäähallille”, kommentoi TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollmén.

Paikallinen turkulainen nakki kuuluu Kupittaalle” kommentoi lihamestari Antti Lunden Mestaripalvilta.

Yhteistyö TUTO Hockeyn ja Turun Mestaripalvin välillä luo toimivan yhdistelmän urheilun ja paikallisen ruokakulttuurin välille. Tervetuloa maistamaan tuotteita Rajupaja Areenalle!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää