TUTO Hockey ja Turun Mestaripalvi herkulliseen yhteistyöhön

TUTO Hockey ja perinteikäs paikallinen perheyhtiö Turun Mestaripalvi ovat sopineet tiiviistä yhteistyöstä. Tämä mielenkiintoinen liitto tuo uutta makuelämystä ja herkullisia vaihtoehtoja TUTO Hockeyn kotiotteluiden kävijöille.

Yhteistyön myötä Turun Mestaripalvi tulee tarjoamaan TUTO Hockeyn kotihallilla herkullisia herkkuja, jotka täyttävät jokaisen jääkiekkofanin makumieltymykset. Rajupaja Areenalla tullaan nauttimaan paikallisen perheyhtiön valmistamista laadukkaista nakeista, hodareista sekä houkuttelevista kasvispiirakoista. Turun Mestaripalvi on tunnettu tinkimättömästä laadustaan ja perinteikkäästä käsityöstään, joten yhteistyö lupaa tarjota maistuvia herkkuhetkiä jokaiselle otteluvieraalle.

Turun Mestaripalvi on ollut toiminnassa vuodesta 1995 lähtien, ja heidän vankka ammattitaitonsa kumpuaa 29 rautaisen ammattilaisen työstä. Yhtiö on tunnettu siitä, että he valmistavat tuotteensa alusta alkaen itse suomalaisesta lihasta.

TUTO Hockeyn ja Turun Mestaripalvin yhteistyö tuo meille mahtavan tilaisuuden tarjota faneillemme aivan uudenlaisia makunautintoja ottelutapahtumien aikana. Olemme innoissamme siitä, että voimme yhdessä tuoda paikallisia makuja ja laadukkaita tuotteita jäähallille”, kommentoi TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollmén.

Paikallinen turkulainen nakki kuuluu Kupittaalle” kommentoi lihamestari Antti Lunden Mestaripalvilta.

Yhteistyö TUTO Hockeyn ja Turun Mestaripalvin välillä luo toimivan yhdistelmän urheilun ja paikallisen ruokakulttuurin välille. Tervetuloa maistamaan tuotteita Rajupaja Areenalle!

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää