TUTO Hockey ja Turun Mestaripalvi herkulliseen yhteistyöhön

TUTO Hockey ja perinteikäs paikallinen perheyhtiö Turun Mestaripalvi ovat sopineet tiiviistä yhteistyöstä. Tämä mielenkiintoinen liitto tuo uutta makuelämystä ja herkullisia vaihtoehtoja TUTO Hockeyn kotiotteluiden kävijöille.

Yhteistyön myötä Turun Mestaripalvi tulee tarjoamaan TUTO Hockeyn kotihallilla herkullisia herkkuja, jotka täyttävät jokaisen jääkiekkofanin makumieltymykset. Rajupaja Areenalla tullaan nauttimaan paikallisen perheyhtiön valmistamista laadukkaista nakeista, hodareista sekä houkuttelevista kasvispiirakoista. Turun Mestaripalvi on tunnettu tinkimättömästä laadustaan ja perinteikkäästä käsityöstään, joten yhteistyö lupaa tarjota maistuvia herkkuhetkiä jokaiselle otteluvieraalle.

Turun Mestaripalvi on ollut toiminnassa vuodesta 1995 lähtien, ja heidän vankka ammattitaitonsa kumpuaa 29 rautaisen ammattilaisen työstä. Yhtiö on tunnettu siitä, että he valmistavat tuotteensa alusta alkaen itse suomalaisesta lihasta.

TUTO Hockeyn ja Turun Mestaripalvin yhteistyö tuo meille mahtavan tilaisuuden tarjota faneillemme aivan uudenlaisia makunautintoja ottelutapahtumien aikana. Olemme innoissamme siitä, että voimme yhdessä tuoda paikallisia makuja ja laadukkaita tuotteita jäähallille”, kommentoi TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollmén.

Paikallinen turkulainen nakki kuuluu Kupittaalle” kommentoi lihamestari Antti Lunden Mestaripalvilta.

Yhteistyö TUTO Hockeyn ja Turun Mestaripalvin välillä luo toimivan yhdistelmän urheilun ja paikallisen ruokakulttuurin välille. Tervetuloa maistamaan tuotteita Rajupaja Areenalle!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää