TUTO Hockey ja Salon Kiekkohait yhteistyöhön

Uusi yhteistyösopimus takaa lisää peliaikaa TUTOn pelaajille ja lisää näkyvyyttä Salon kiekkoilulle. Lähtölaukaus yhteistyölle nähdään jo 9.8., jolloin Salossa pelattavassa harjoitusottelussa kohtaavat Kiekkohait ja TUTO. Ottelun järjestely on Kiekkohaiden vastuulla, jolloin myös ansaintalogiikka on saman suuntainen – tuotto kilahtaa salolaisten kassaan.

TUTO Hockeylla on tällä hetkellä 27 pelaajasopimusta ja ensi maanantaina alkavalle Training Campille on ilmoittautunut tähän mennessä 14 pelaajaa. Selvää on, että kokoonpanon ulkopuolelle jää väkisinkin terveitä ja hyviä pelaajia. Tässä kohdin katseet kääntyvät Saloon.

– Me saamme tänne hyviä pelaajia, joille pystymme tarjoamaan peliaikaa. Ei me oltaisi parempaa yhteistyökumppania löytää, muotoili Kiekkohaiden toiminnanjohtaja Panu Heinistö.

TUTO Hockeyn päävalmentaja Juhani Tamminen on samoilla linjoilla.

– Kehittyäkseen pelaaja tarvitsee kahta asiaa. Laadukasta valmennusta, sekä tietysti riittävästi peliaikaa, luonnehtii Tamminen.

Kiekkohaiden päävalmentaja Mikko Perämäki, toiminnanjohtaja Panu Heinistö, Juhani Tamminen, Santtu Kiili ja Kai Ortio.

 

”AJATUSMAAILMA MUUTTUNUT”

Salon Kiekkohailla oli viime kaudella vastaavanlainen yhteistyösopimus Turun Palloseuran kanssa. Yhteistyö ei kuitenkaan toiminut täysin odotusten mukaan.

– Meille tuli yllätyksenä TPS:n pelaajaringin kapeus. Toinen haittatekijä oli tasoero. Kun väliin jää yksi sarjaporras, ei siirtyminen tapahdu luonnollisesti. Mestis on tässä suhteessa sopivampi. Pelillisen puolen lisäksi tässä tietysti houkuttelee ”Tamin” mielenkiintoinen persoona, jonka vetovoima näkyy esimerkiksi TUTOn Training Campin kokoonpanon laajuutta silmäillessä, Heinistö taustoittaa.

Kiekkohailla on voimassaoleva yhteistyösopimus junioripuolella TPS:n kanssa, mutta tämä sopimus ei ole missään nimessä ristiriidassa sen kanssa. Tällä hetkellä nämä sopimukset palvelevat tässä muodossa meitä parhaiten.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Santtu Kiili kommentoi tuoretta sopimusta tyytyväisenä. Hänen mukaansa ajatusmaailma turkulaisessa kiekkomaailmassa on jälleen muuttunut ja muuttu jatkossakin.

– Ennen oletettiin meidän olevan automaattisesti farmijoukkue liigaseuralle. Nyt tämä ajatusmalli pitää hyvästellä. Meidän piti löytää yhteistyökumppani, joka palvelee meitä parhaiten, Kiili linjaa.

Sopimuksen tarkoituksena ei ole hyödyttää pelkästään TUTOa, vaan auttaa nostamaan myös salolaista kiekkoilua kohti Mestistä. Alueella on valtavasti potentiaalia, jota tämän sopimuksen myötä saadaan paremmin hyödynnettyä.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää