TUTO Hockey ja Osteo Center yhteistyöhön

TUTO Hockey ja Osteo Center ovat sopineet yhteistyöstä, jonka johdosta TUTOn pelaajilla on normaalin ennalta ehkäisevän ja palauttavan urheiluhieronnan lisäksi myös osteopaatin palvelut.

”Kävin itse hakemassa apua tietokonetyöskentelyn takia jumissa olleeseen niska- ja hartiaseutuun ja vakuutuin Osteo Centerin ammattitaidosta. Sen johdosta ryhdyimmekin neuvottelemaan yhteistyöstä TUTO Hockeyn edustusjoukkueen ja U20-joukkueen hieronta- ja osteopatiapalvelujen osalta. Oli erittäin hienoa, että saatiin yhteistyö käyntiin ja pelaajat saamaan ensiluokkaista hoitoa”, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen taustoittaa.

Osteo Center

Osteo Center on kahden osteopaatin perustama yritys Turun Koulukadulla. Olemme myös koulutettuja hierojia. Tarjoamme osteopatia- ja hierontapalveluita kaiken ikäisille. Olemme aloittaneet toimintamme heinäkuussa 2019. Olemme erikoistuneet erityisesti urheilijoiden hoitamiseen, mutta meille ovat tervetulleita aivan kaikki!

Osteopatia on vielä varsin uusi hoitomuoto Suomessa. Sen suosi kasvaa jatkuvasti. Suomessa on koulutettu osteopaatteja 20 vuotta. Osteopaatiksi voit opiskella esimerkiksi Metropolian ammattikorkeakoulun neljä vuotisessa koulutuksessa. Osteopatia on manuaalinen eli käsin tehtävä hoitomuoto, jonka tarkoituksena on kehon rakenteellisten ja toiminnallisten häiriö- sekä kiputilojen tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy. Osteopaatti on erikoistunut käyttämään mm. nivelten artikulaatio- ja manipulaatiotekniikoita sekä pehmytkudostekniikoita.

Osteopaattien palvelut ovat viime aikoina lisääntyneet huomattavasti myös urheilumaailmassa. Nykyään jo useammalla maajoukkueella, seurajoukkueella ja yksilöurheilijalla on käytössä myös osteopaatti perinteiseten fysioterapeuttien ja hierojien lisäksi.

Meille on suuri kunnia tehdä yhteistyötä tällä kaudella TUTO Hockeyn kanssa ja päästä työskentelemään nuorten ja lahjakkaiden pelaajien kanssa. Tavoitteenamme on ennaltaehkäistä urheiluvammoja, saada pelaajista kaikki tehot irti sekä tukea heitä kehittymisessä pelaajina. Terveillä pelaajilla autamme TUTOa entistäkin parempiin suorituksiin. Teemme kaikkemme auttaaksemme pelaajia pääsemään eteenpäin omalla urallaan ja saavuttamaan henkilökohtaisia tavoitteita.

Lisää meistä voit lukea osoitteesta www.osteocenter.fi

 

Koodilla ”TUTO” saat 10%:n alennuksen Osteo Centerin palveluista koko kauden ajan 30.4.2021 asti.

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää