TUTO Hockey ja Lippupiste yhteistyöhön – kausikorttilaiset keskiviikon matsiin nimilistalla

TUTO Hockey ja Lippupiste ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Lippupiste palaa vuoden tauon jälkeen TUTOn yhteistyökumppaniksi. Ensimmäiset liput myydään Lippupisteen kautta jo keskiviikkona, kun TUTO kohtaa klo 18:30 alkavassa harjoitusottelussa Espoo Unitedin.

 

Pitkät neuvottelut – Kausikortit postiin elokuun lopulla

TUTO kävi kevään ja kesän aikana neuvotteluita usean tahon kanssa, ja lopullinen ratkaisu saatiin aikaiseksi viime viikolla. Kausikorttien valmistus aloitettiin välittömästi sopimuksen varmistuttua, mutta kovasta yrityksestä huolimatta kortteja ei valitettavasti tulla saamaan valmiiksi vielä keskiviikon TUTO Hockey – Espoo United harjoitusotteluun. Näillä näkymin korttien postitus alkaa viimeistään maanantaina 28.8., joten kaikkien tämän viikon aikana tilattujen korttien pitäisi olla perillä perjantaina 1.9.

Keskiviikon harjoitusotteluun kausi- ja TUTO-kortin tilanneet saavat lipun veloituksetta Marli Areenan lipunmyynnistä nimeä vastaan. Lipun noutoa varten on suositeltavaa ottaa henkilökortti mukaan, myös tilausvahvistuksesta/kuitista on hyötyä, varsinkin jos kortti on tilattu keskiviikon aikana. Sisäänpääsyn sujuvuuden varmistamiseksi varaamme lipunmyyntiin yhden ylimääräisen myyjän, joka palvelee erityisesti kausikorttilaisia. Tämän myyjän löytää oikean puoleiselta lipunmyyntitiskiltä, jossa lukee ’KAUSIKORTTILAISET, VAPAALIPUT & VARATUT LIPUT’. 

 

Lippujen hinnat ja ennakkomyyntipaikat

Keskiviikon harjoitusottelu poikkeaa normaalista runkosarjaottelusta siten, että lippuja myydään ainoastaan Marli Areenan lipunmyynnissä. Lipunmyynti aukeaa ottelupäivänä klo 17:30. Jatkossa liput ovat myynnissä myös Lippupisteen laajassa ennakkomyyntiverkostossa. Viime kauden tapaan TUTO Hockey suosittelee kannattajia hankkimaan liput ennakkoon, jolloin sen saa edullisemmin. Ostamalla lipun ennakkoon vältyt myös mahdollisilta lippujonoilta.

Keskiviikon harjoitusottelu poikkeaa normaalista myös siten, että osa hallista on ottelun ajan suljettuna. 

 

 

Harjoitus- ja mahdollisissa Suomen Cup –otteluissa lippujen hinnat ovat seuraavat:

Aikuinen                                     10 euroa

Erikoislippu *)                             5 euroa

*) eläkeläinen, opiskelija, työtön, Rebels ry:n jäsen, varusmies, siviilipalvelusmies, nuori 7-16 vuotta

 

Runkosarjassa 2017-18 lippujen hinnat ovat seuraavat:

 

LIPPUTYYPPI ENNAKKOON OVELTA
Aikuinen 15€ 20€
Erikoisryhmä 10€ 15€
Nuoret (7-16 vuotta) 3€ 5€
Perhelippu (2 aikuista, 1-5 nuorta 30€ 40€

Lippupisteen kanssa aloitetun yhteistyön myötä viime keväänä lanseerattu perhelippu on jatkossa myynnissä myös ennakkomyyntipaikoissa.                                    

 

Kattava ennakkomyyntiverkosto palvelee maanlaajuisesti

Edullisemmat ennakkoliput voi jatkossa ostaa seuraavista Lippupisteen myyntipaikoista:

-K-Citymarket (Ravattula, Länsikeskus, Kupittaa, Skanssi)
-Prisma (Länsikeskus, Itäharju, Tampereentie, Mylly, Piispanristi)
-Sokos Wiklund
-Stockmann
-Naantalin Matkailu
-lippu.fi

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ottelun alkua, jonka jälkeen lipunostajia palvelevat Marli Areenan lipunmyyjät. 

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää