TUTO Hockey ja Eurosport Finland yhteistyöhön

TUTO Hockeyn ja Eurosport Finlandin välinen yhteistyösopimus on molemmille tahoille merkittävä. Eurosport Finland saa sopimuksen myötä toistaiseksi puuttunutta jalansijaa Suomen ykköslajin pelikentällä.

 

– Ensinnäkin on todettava, että lätkä on Suomessa lajien ykkönen. Eurosportin tarjonnasta tämä on kuitenkin tähän asti puuttunut, mutta koska haluamme kehittyä palveluntarjoajana, jääkiekko on täysin luonnollinen lisä, toteaa Eurosport Finlandin Product manager Kalle Lepistö.

Eurosport tavoittaa yhteensä noin 240 miljoonaa katsojaa 59 eri maassa. Lisäksi Eurosportin internetsivut ovat koko Euroopan johtava urheilusivusto, uniikkeja kävijöitä on yli 14 miljoonaa kuukaudessa. Facebookin puolella Eurosportilla on yli miljoona tykkääjää. Kyseessä on siis TUTOn näkyvyyden kannalta todella merkittävän luokan yhteistykumppani.

 

Miksi sitten Suomen kaikista seuroista juuri TUTO Hockey?

 

– TUTOsta on hyvä aloittaa. Turku on vahva markkina-alue, joten näkyvyys tällä alueella on todella arvokasta. Lisäksi täällä on valmiina televisiosta kaikille tuttu persoona taustavaikuttajana, eli tässä tapauksessa Juhani Tamminen.

Tulevalla kaudella TUTO Hockey panostaa Eurosportin lisäksi myös normaaliin tv-näkyvyyteen. Mestis TV rantautuu Turkuun ja TUTO Hockey Oy:n toimitusjohtaja Santtu Kiili onkin varma omiensa tulevan näkyvyyden laadukkuudesta.

 

– Eurosportin ohella Mestis TV tulee olemaan tuote, johon me panostetaan kunnolla. Mestis TV:tä tehdään Turussa neljällä kameralla, hidastuksilla, hyvällä selostuksella ym, eli tuote tulee olemaan kunnossa, tyytyväinen Kiili sanoo.

 

Vakavista ilmeistä huolimatta kyseessä on todella merkittävä yhteistyösopimus.

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää

Erkki Laiho saadaan takaisin Turkuun kolme vuotta kestäneen Forssan visiitin jälkeen. Peluri on edellisen kerran nähty...

Lue lisää