TUTO Hockey ja Espoo United avaavat juhlakauden – Edullisimmat liput vitosella!

TUTO aloittaa Mestis-kauden kotoisalla Marli Areenalla keskiviikkona, kun vastaan asettuu Kim Hirschovitsillä vahvistettu Mestis-tulokas Espoo United. Edullisimmat otteluliput maksavat vain viisi euroa! Alla on tarkemmat tiedot tulevan kauden lippujen hinnoista sekä ohjeet niiden hankkimiseen.

TUTO Hockeyn lippukumppani vaihtui kesän aikana Lippupisteestä Ticketmasteriin. Uusi kumppani näkyy kannattajillemme konkreettisemmin entistä laajemman ennakkomyyntiverkoston kautta. TUTO Hockeyn kotiotteluihin voi jatkossa ostaa ennakkoon lippuja seuraavista myyntipaikoista Turun seudulla:

  • K-Citymarket (Länsikeskus, Kupittaa, Ravattula, Skanssi)
  • Prisma (Itäharju, Mylly, Tampereentie, Länsikeskus, Piispanristi)
  • Makuuni Kaskenkatu
  • Wiklund
  • Stockmann
  • Naantalin Matkailu
  • ticketmaster.fi

Ticketmasterin koko Suomen ennakkomyyntipaikat löytyvät täältä, jokaisesta niistä voi ostaa lippuja TUTOn kotiotteluihin.

Ennakkoliput jopa 15 euroa edullisemmin!

TUTO Hockeyn otteluihin kannattaa ostaa liput tällä kaudella ennakkoon. Aikuisten lipun voi ennakkoon ostettaessa saada jopa 15 euroa edullisemmin kuin Marli Areenan lipunmyynnistä hankkiessa. Normaalistikin liput ovat ennakkoon ostettaessa 2-5 euroa edullisempia.

Lippujen hinnat runkosarjassa 2016-17

  Ennakkoon Ovelta
Lipputyyppi   Pääkatsomo     Kaarre      Pääkatsmo    Kaarre  
Aikuinen 15 € 10 € 20 € 15 €
Erikoislippu* 10 € 5 € 15 € 10 €
Nuori (7-16-vuotiaat) 5 € 3 € 10 € 5 €
Ennakkolippu E-katsomo rivi 1, paikat 1-24*** 5 €   20 €  

* Erikoslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet

** Ticketmasterin ennakkomyyntipaikoista on mahdollista ostaa jokaiseen TUTO Hockeyn runkosarjan kotiotteluun lippu viidellä eurolla. Viiden euron liput ovat E-katsomon rivillä 1. Yhteensä lippuja on myynnissä 24 kappaletta jokaisessa ottelussa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää