TUTO Hockey haastaa kannattajat, kumppanit ja muut alueen seurat FightBack Runille

TUTO Hockeyn edustusjoukkue, valmennusjohto, huolto, toimistohenkilöstö ja hallitus osallistuvat lauantaina 6.9. järjestettävään FightBack Run -tapahtumaan yhtenäisenä TUTO-perheenä. Pekka Hyysalon organisoiman juoksutapahtuman teeman mukaisesti TUTO Hockey kutsuu liikuntarajoitteiset kannattajansa mukaan yhteislenkille.

Kullekin liikuntarajoitteiselle kannattajalle nimetään 2,6 km mittaiselle ”juoksulle” kummipelaaja tai -pelaajat, jotka avustavat liikuntarajoitteista suorituksessa. TUTO Hockey toivottaa myös kaikki muut kannattajansa ja yhteistyökumppaninsa tervetulleeksi juoksemaan osana TUTO-perhettä. Tässä juoksussa ei kilpailla nopeudessa – tässä juostaan yhdessä.

Samalla TUTO Hockey haastaa mukaan muut Turun alueen urheiluseurat HC TPS, FC TPS ja FC Inter etunenässä.


”Pekka Hyysalo on meille kaikille loistava esimerkki positiivisesta ja periksiantamattomasta selviytymisasenteesta äärimmäisen vaikean onnettomuuden jälkeen. Omassa lähipiirissäni vastaavanlaisen kohtalon koki nuori muotoiluyrittäjä Mari Virtanen 2,5 vuotta sitten eräänä talvisena aamuna, jolloin aurinko häikäisi Marin vanhalla ykköstiellä ikävin seurauksin. Mari on Pekan tavoin myös taistelija, joka ei ole jäänyt sohvalle makaamaan, vaan on jaksanut kuntouttaa itseään määrätietoisesti. Mari oli heti kutsun saatuaan valmis lähtemään lenkille, joten ole sinäkin!”  / Dani Aavinen, toimitusjohtaja, TUTO Hockey Oy.

 

Ohjeita osallistumiseen:

Kymmenen ensimmäistä liikuntarajoitteista TUTO-kannattajaa mahtuu mukaan FightBack Runille ”juoksemaan”/liikkumaan TUTOn edustusjoukkueen kanssa. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen janne.ollila@tutohockey.fi . TUTO Hockey tarjoaa osallistumismaksun.

Ei-liikuntarajoitteiset TUTOn kannattajat haastamme mukaan lenkille. Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuman nettisivujen kautta. Laitathan TUTO-tekstiiliä päälle.

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.teamfightback.com/fightbackrun/

 

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää