TUTO Hockey A:n otteluohjelma julkaistu

 

TUTO Hockey A:n otteluohjelma nuorten Mestiskarsintasarjassa on julkaistu. Joukkueen kausi alkaa lauantaina 15.9. vierasottelulla GrIFK:ta vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa lauantaina 22.9. klo 13.50 Kupittaalla. Silloin vastaan asettuu naantalilainen VG-62. Otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan tästä.

Syksyn aikana pelattavassa karsintalohkossa neljä parasta joukkuetta etenee varsinaiseen kahdeksan joukkueen Nuorten Mestikseen. Tämä on myös Mikko Rauteen suojattien ensimmäinen tavoite.

 

Tulemme seuraamaan aktiivisesti TUTO Hockey A:n edesottamuksia nettisivuillamme ja Facebookissa. Otteluennakot ja -raportit sekä muut joukkueen uutiset löytyvät jatkossa kohdasta ”Juniorit”. Tärkeimmät uutiset nostetaan myös etusivulle.

TUTO Hockey A:n otteluihin on yleisöllä vapaapääsy, joten kannustetaan juniorit sankoin joukoin menestykseen.

 

Muistakaa myös edustuksen viimeinen harjoitusottelu ke 5.9. klo 18.30 sekä sarjakaudenavaus KooKoota vastaan 12.9. klo 18.30. Liput otteluihin voitte hankkia kätevästi täältä.

 

TUTO-kortin voi puolestaan hankkia täältä. Sillä näet kaikki runkosarjan kotiottelut, kunhan saavut paikalle ajoissa. Lisäksi pääset hyödyntämään jo yli 60 yrityksen tarjoamat edut.

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää