TUTO Hockey A:n otteluohjelma julkaistu

 

TUTO Hockey A:n otteluohjelma nuorten Mestiskarsintasarjassa on julkaistu. Joukkueen kausi alkaa lauantaina 15.9. vierasottelulla GrIFK:ta vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa lauantaina 22.9. klo 13.50 Kupittaalla. Silloin vastaan asettuu naantalilainen VG-62. Otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan tästä.

Syksyn aikana pelattavassa karsintalohkossa neljä parasta joukkuetta etenee varsinaiseen kahdeksan joukkueen Nuorten Mestikseen. Tämä on myös Mikko Rauteen suojattien ensimmäinen tavoite.

 

Tulemme seuraamaan aktiivisesti TUTO Hockey A:n edesottamuksia nettisivuillamme ja Facebookissa. Otteluennakot ja -raportit sekä muut joukkueen uutiset löytyvät jatkossa kohdasta ”Juniorit”. Tärkeimmät uutiset nostetaan myös etusivulle.

TUTO Hockey A:n otteluihin on yleisöllä vapaapääsy, joten kannustetaan juniorit sankoin joukoin menestykseen.

 

Muistakaa myös edustuksen viimeinen harjoitusottelu ke 5.9. klo 18.30 sekä sarjakaudenavaus KooKoota vastaan 12.9. klo 18.30. Liput otteluihin voitte hankkia kätevästi täältä.

 

TUTO-kortin voi puolestaan hankkia täältä. Sillä näet kaikki runkosarjan kotiottelut, kunhan saavut paikalle ajoissa. Lisäksi pääset hyödyntämään jo yli 60 yrityksen tarjoamat edut.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää