TUTO herkutteli kärkipelin voitolla – ”Todella tärkeät pisteet”

TUTO Hockey – KooKoo 2-0 (0-0, 2-0, 0-0) Yleisö: 1578

TILASTOT

 

TUTO Hockey jatkoi voitokkaita otteita kotonaan, kun joukkue kukisti lauantai-illan hurmoksessa KooKoon maalein 2-0.

Vauhdikkaan illan ratkaisu nähtiin toisessa erässä, jossa kotijoukkue paukutti lyhyeen hetkeen kaksi komeaa maalia.

Ensin Anton Kokkonen taisteli kiekon väkisin maaliin. Ja vain hetki tästä, kun Juuso Honka vei sinipaidat jo kahden maalin karkumatkalle.

– Annan todella ison kiitoksen joukkueelle. Ei ollut mikään helpoin paikka lähteä pelaamaan, mutta hyvin selvittiin, päävalmentajana toiminut Hermanni Vidman kiitti ottelun tauottua.

– Koska KooKoo pelasi erikoisen ohjelman takia myös eilen, puhuttiin ennen ottelua, että meidän pitää olla aktiivisempi. Ja siinä myös onnistuttiin.

Muuten ottelu oli tasaista vääntämistä molemmin puolin. Molemmat maalivahdit saivatkin venyä parhaaseensa.

Varsinkin turkulaisten maalilla nollapeliin venynyt Tommi ”Betoni” Virtanen oli huikealla pelipäällä. Iltaan sisältyi yhteensä 27 torjuntaa.

Akrobaattinen torjuja oli syystäkin muikeana.

– Hieno taistelu ja nollapeli maistuu makealta. Mutta siitä pitää antaa kiitosta myös koko joukkueelle, puolustuspeli toimi todella kurinalaisesti, Betoni myhäili.

Myös KooKoon paras pelaaja löytyi lauantaina maalin suulta. Mikko Rämö piti joukkueettaan pystyssä varsinkin tasaisessa avauserässä, missä TUTO painoi vieraiden päätyyn.

Myös päätöserässä konkari venyi parhaimpaansa. Hän ehti pysäyttää muun muassa Anrei Hakulisen ja Antti Virtasen kahdella nollaa -vastaan hyökkäyksen.

Voitto oli turkulaisryhmälle kaikin puolin maukas. Sen myötä TUTOn taistelu runkosarjan voitosta jatkuu yhä sitkeämpänä. Ero Sportiin kaventui nimittäin enää kolmeen pisteeseen.

– Puhuttiin siitä jo ennen peliä, että kaikki  on omissa käsissä, jos tämä voitetaan. Joten todella tärkeät pisteet, Vidman kiitteli.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää