TUTO herkutteli kärkipelin voitolla – ”Todella tärkeät pisteet”

TUTO Hockey – KooKoo 2-0 (0-0, 2-0, 0-0) Yleisö: 1578

TILASTOT

 

TUTO Hockey jatkoi voitokkaita otteita kotonaan, kun joukkue kukisti lauantai-illan hurmoksessa KooKoon maalein 2-0.

Vauhdikkaan illan ratkaisu nähtiin toisessa erässä, jossa kotijoukkue paukutti lyhyeen hetkeen kaksi komeaa maalia.

Ensin Anton Kokkonen taisteli kiekon väkisin maaliin. Ja vain hetki tästä, kun Juuso Honka vei sinipaidat jo kahden maalin karkumatkalle.

– Annan todella ison kiitoksen joukkueelle. Ei ollut mikään helpoin paikka lähteä pelaamaan, mutta hyvin selvittiin, päävalmentajana toiminut Hermanni Vidman kiitti ottelun tauottua.

– Koska KooKoo pelasi erikoisen ohjelman takia myös eilen, puhuttiin ennen ottelua, että meidän pitää olla aktiivisempi. Ja siinä myös onnistuttiin.

Muuten ottelu oli tasaista vääntämistä molemmin puolin. Molemmat maalivahdit saivatkin venyä parhaaseensa.

Varsinkin turkulaisten maalilla nollapeliin venynyt Tommi ”Betoni” Virtanen oli huikealla pelipäällä. Iltaan sisältyi yhteensä 27 torjuntaa.

Akrobaattinen torjuja oli syystäkin muikeana.

– Hieno taistelu ja nollapeli maistuu makealta. Mutta siitä pitää antaa kiitosta myös koko joukkueelle, puolustuspeli toimi todella kurinalaisesti, Betoni myhäili.

Myös KooKoon paras pelaaja löytyi lauantaina maalin suulta. Mikko Rämö piti joukkueettaan pystyssä varsinkin tasaisessa avauserässä, missä TUTO painoi vieraiden päätyyn.

Myös päätöserässä konkari venyi parhaimpaansa. Hän ehti pysäyttää muun muassa Anrei Hakulisen ja Antti Virtasen kahdella nollaa -vastaan hyökkäyksen.

Voitto oli turkulaisryhmälle kaikin puolin maukas. Sen myötä TUTOn taistelu runkosarjan voitosta jatkuu yhä sitkeämpänä. Ero Sportiin kaventui nimittäin enää kolmeen pisteeseen.

– Puhuttiin siitä jo ennen peliä, että kaikki  on omissa käsissä, jos tämä voitetaan. Joten todella tärkeät pisteet, Vidman kiitteli.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää