TUTO hävisi KeuPa HT:lle jatkoajalla

TUTO Hockey – KeuPa HT

3-4 JA (0-0, 1-0, 2-3, 0-1)

Tilastot

TUTO Hockey kohtasi keskiviikkona Marli Areenalla sarjanousija KeuPa HT:n, joka oli hävinnyt viisi edellistä otteluaan. Ei hävinnyt enää, vaan voitti TUTOn jatkoajan jälkeen maalein 4-3.

”Meillä on ollut vaikea jakso pelaamisen kanssa ja rapaa on tullut niskaan itseltä ja muualtakin. Syvällä on käyty tutkimassa, että mistä meidän pelaaminen koostuu. Tänään ensimmäiset kaksi erää vastustaja oli hyvä kuten tiedettiinkin, ja itse oltiin varovaisia itseluottamuksen kanssa”, sanoi KeuPan vastuuvalmentaja Jussi Tupamäki

TUTO johti ottelua kahden ensimmäisen erän jälkeen 1-0 Anton Kokkosen ylivoimamaalilla. Kolmannessa peli kuitenkin repesi, kun KeuPa iski kolmesti kotijoukkueen kahta maalia vastaan.

”Kolmas erä oli meidän parasta pelaamista, kun itseluottamusta löytyi hyökkäyspelaamiseen. Täytyy nostaa hattua, huikea nousu äijiltä kyllä”, Tupamäki kehui.

Tuukka Pulliainen vei TUTOn 3-2 johtoon ajassa 57:52 ja koko Kupittaa ajatteli varmasti tämän riittävän voittoon. Kuitenkin hieman yli minuutti tästä Juuso Mörsky toi KeuPan tasoihin illan toisella maalillaan, vierailijoiden pelatessa ilman maalivahtia.

”Mielenkiintoinen ilta ja kyllä meidän olisi noilla kolmella maalilla pitänyt voittaa. Vastustaja niittasi aika hyvällä prosentilla maaleja”, totesi TUTOn valmentaja Ismo Lehkonen

Jatkoajalla ottelun ratkaisi KeuPan Joni Mäkelä, joka laukoi kiekon varmasti maaliin. Osuma tarkistettiin viedä videolta, vaikka se olikin täysin selvä. TPS-laina Kristian Järvinen torjui KeuPan maalilla peräti 46 kertaa ja oli erinomainen.

”Paljon oli hyvääkin ja paljon jäi piippuun, mutta vastapuolen maalivahti oli kyllä hyvä. Kolmella maalilla pitäisi jääkiekko-ottelu voittaa ja varsinkin tuollaisella pelillä mitä pelattiin. Tällaista tämä on ja sen takia tämä on mielenkiintoinen peli. Vastustajalle kunnia, hyvä nousu lopussa ja jatkoajalla hieno maali”, Lehkonen päätti.
 

TUTO Hockey lähtee seuraavaksi reissupelien kiertueelle, jonka aikana se kohtaa Hokin, SaPKon ja KooKoon. Seuraava kotiottelu Marli Areenalla on perjantaina 16.1. JYP-Akatemiaa vastaan.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää