TUTO hävisi Jokipojille tiukan taistelun päätteeksi

Jokipojat – TUTO Hockey

2-1 (0-0, 1-1, 1-0)

Tilastot

TUTO Hockey kohtasi viikonlopun toisessa ottelussaan Jokipojat Joensuussa. Kotijoukkue voitti tiukan ottelun lopulta viime hetken maalilla 2-1.

”Tosi hyvä peli meiltä. Raadollisuus näkyi siinä, että meillä oli kymmenen tuhannen taalan paikkaa, mutta suurin osa päätyi kalaverkkoihin tai kulmaan. Suojelusenkelit olivat vastustajan maalin ympärillä tänään, mutta sekin kyllä ansaitaan ja tosi jämäkästi puolustivat”, sanoi TUTOn päävalmentaja Miika Elomo ottelun jälkeen.

Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen Jokipojat aloitti maalinteon toisen erän puolessavälissä, kun Ville Silvast karkasi Juuso Akkasen syötöstä läpiajoon ja viimeisteli varmasti ohi TUTO-maalivahti Karolus Kaarlehdon

Kuitenkin vain alle minuutti tästä tuli TUTO tasoihin, kun Kristian Tuohilammen kova lyöntilaukaus meni Jokipojat-maalivahti Juho Ratilaisen räpylän läpi verkkoon. 

Jokipoikien maali kuin noiduttu

TUTOlla oli varsinkin toisessa erässä useita avopaikkoja ratkaista ottelu, mutta tällä kertaa Jokipoikien maali tuntui olevan kuin noiduttu. Ottelussa nähtiin myös todella runsaasti jäähyjä, mutta kumpikaan joukkue ei ylivoimalla onnistunut maalinteossa. 

”Fakta on se, että meidän olisi toisen erän paikoilla pitänyt laittaa peli pois, mutta me ei tehty sitä”, Elomo manasi. 

”Kolmanteen erään saatiin sama jatkumo, mutta yleensä käy näin, kun on kaksi hyvää joukkuetta vastakkain. Molemmat taistelivat, mutta nyt se pomppi Jokipojille.”

Ottelun ratkaisu tuli TUTOn kannalta äärimmäisen ikävästi, kun Joona Manninen runnoi kiekon turkulaisten maaliin vain 17 sekuntia ennen päätössummeria. Näin pisteet jäivät Joensuuhun ja TUTO sekä Jokipojat ovat nyt tasapisteissä Mestiksen kakkospaikalla.

”Saatiin runsaasti jäähyjä, hoidettiin ne tyylipuhtaasti ja vietiin peliä, mutta pinnat jäivät tänne. Kyllä nekin aina ansaitaan , eli ei selittelyjä ja olen tyytyväinen esitykseen. Meidän parhaita pelejä tänä vuonna”, päätti Elomo.  

Keskiviikkona taas Marli Areenalle

TUTO Hockey pelaa seuraavan pelinsä taas kotona Marli Areenalla, jonne saapuu keskiviikkona vieraaksi KeuPa HT. Osta liput otteluun jo nyt TÄÄLTÄ, saat ne vielä lauantaina 22.10. Aki Keinäsen 400:nnen Mestis-pisteen ja muiden rajapyykkien kunniaksi vain 8,2 euron hintaan.

Ennakkolipun ostaneet ja kausikorttilaiset osallistuvat samalla Keinäs-kisaan, josta voi voittaa mm. tapaamisen Aki Keinäsen kanssa. Kisasta lisää TÄÄLLÄ!

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää