TUTO hakee yrityksiä kummeiksi

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa!

Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa oleva TUTO Hockey pyytää apua paikallisilta yrityksiltä uuden TUTO-kummit-kampanjan myötä. Yhteisön voimaa tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Mitä kaikkea TUTO on?

TUTO on yksi maamme tunnetuimpia jääkiekkobrändejä. TUTO on merkittävä palanen turkulaisuutta, ja seura herättää ihmisissä tunteita puolesta ja vastaan.
Pitkä historia, ikimuistoiset hetket kiekkokaukalossa, suuret persoonat, keskusteluidenherättäjä kahvipöydissä. TUTO on kaikkea tätä. Mutta näitäkin tärkeämpää on se panoksemme, jota tuomme päivittäin lapsille, nuorille, aikuisille, turkulaisille ja Turulle.

Olemme yhteiskunnallisesti merkittävä tekijä. Lisäämme lasten ja aikuisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, pitäen samalla yllä resursseja, joiden avulla kehitetään suomalaista kilpaurheilua.

Me liikutamme. Me yhdistämme. Kaikenikäisiä turkulaisia.

Poikkeukselliset ajat ja viime vuosien vaatimaton urheilullinen menestys ovat vaikuttaneet siihen, ettei syksyn 2022 aikana TUTOn kotiotteluissa ole käynyt budjetoidusti yleisöä ja yrityksiä. Tämä on luonnollisesti iskenyt kassaan rajusti.

TUTO-kummit – mistä on kyse?

TUTO-kummit on yhteisö, joka koostuu Varsinais-Suomalaisista yrityksistä, jotka haluavat olla mukana jatkamassa TUTOn tarinaa. Kummit kokevat TUTOn tekemän työn tärkeäksi ja haluavat olla osana merkittävää Varsinais-Suomalaista yritysverkostoa.

TUTO-kummi-verkostoon pääsee mukaan 300 € (alv 0%) vuosimaksulla. Yritykseltä ei vaadita sisältöä eikä muitakaan velvoitteita. Ainoastaan halu tukea perinteikästä turkulaista jääkiekkoseuraa.

Vastineeksi yritys saa näkyvyyttä verkkosivuillamme ja somekanavissamme. Yrityksellä on myös hyvä tilaisuus kasvattaa verkostoansa entisestään. Lisäksi jokaisen mukaan lähtevän yrityksen tuki tullaan varmasti muistamaan ja tavalla tai toisella korvaamaan, kun ajat ovat paremmat.
.
Nyt – tässä vaikeassa tilanteessa – pyydämme apua sinulta ja yritykseltäsi.


Jätä yhteystietosi tästä, niin olemme pikimmiten yhteydessä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää