TUTO hakee voittoputkelleen jatkoa K-Vantaan kustannuksella

TUTO Hockey – K-Vantaa 

Ke 12.10.2016

Marli Areena

TUTO pyrkii venyttämään voittoputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi, kun K-Vantaa saapuu Marli Areenalle keskiviikkoiltana. TUTO lähtee otteluun ennakkosuosikin asemassa, sillä vantaalaiset vierailijat ovat hävinneet kaksi edellistä otteluaan.

Viimeaikojen alavireestä huolimatta K-Vantaa on äärimmäisen kova vastustaja, jolta ei irtoa yhtään pistettä ilman kovaa työtä. Tulokaskauttaan Mestiksessä pelaava TUTO-puolustaja Samu Suominen odottaakin K-Vantaan tarjoavan kotijoukkueelle kovan haasteen.

”Kova ja tiukka matsi tulossa. Ehdottomasti pitää pystyä parhaimpaansa joka ilta, jos haluaa sarjan kärjessä pysyä. Totta kai jokaiseen otteluun lähdetään voittoa hakemaan, se on se oletusarvo, vaikkei se helppoa tulekaan olemaan. Omalla pelillä se voitto sieltä irtoaa kyllä.” 

Myös TUTOn kapteeni Anssi Virkki painottaa omaan peliin keskittymistä, alleviivaten nöyryyden merkitystä. Henkisen otteen herpaantumiseen, saati ylimieliseen asenteeseen ei Virkin mukaan ole varaa.

”Samoilla fiiliksillä mennään kuin ennenkin, ei auta yhtään nostaa kantapäitä lattiasta, vaan on pidettävä jalat tiukasti maassa. Lähdetään pelaamaan normaalia jääkiekkopeliä siinä missä muutkin.

Pienten käynnistymisvaikeuksien jälkeen TUTO on saanut koneistonsa rullaamaan mallikkaalla tavalla, eikä Suomisen mukaan voittoputken jatkuminen vaadi isompia muutoksia, vaan nimenomaan oman pelin kurinalaista noudattamista.

”Meidän pitää pelata omaa peliä ja tehdä nöyrästi hommia koko ottelun ajan. Omasta suunnitelmasta kun pidetään kiinni, niin hyvä tulee.”

Voittoputken aikana TUTO on päästänyt viidessä ottelussa ainoastaan seitsemän maalia. Tästä suuri kiitos kuuluu hyvin toimineelle puolustus- ja alivoimapelille, sekä ennen kaikkea loistavalle maalivahtikaksikolle. Takaiskujen vähäisestä määrästä huolimatta Virkin mielestä varaa on vielä parantaa.

”Melkein voisi sanoa, että puolet noista maaleista voidaan ottaa pois ihan meidän omina virheinä.”

Yleisöllä on merkittävä rooli

Kauden aiemmissa kotiotteluissa yleisö on löytänyt hyvin hallille, eikä ääntä ja tunnelmaa ole Marli Areenalta puuttunut. Samu Suominen lupaa, että huomenna jäällä nähdään nälkäinen kotijoukkue. Isokokoisen puolustajan toiveissa onkin nähdä Kupittaalla jälleen äänekäs ja runsaslukuinen kotiyleisö.

”Innokas ja energinen TUTO tullaan huomenna näkemään. Toivottavasti nähdään huomenna hallissa mahdollisimman paljon porukkaa ja ennen kaikkea saadaan kunnolla ääntä mökkiin. Pelissä vahvasti mukana elävä kotiyleisö tuo aina loistavaa lisäbuustia pelaamiseen.”

TUTO Hockey – K-Vantaa keskiviikkona Marli Areenalla klo 18.30. Osta liput halvimmillaan vain vitosella TÄÄLTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää