TUTO hakee voittoputkelleen jatkoa Hokilta

TUTO Hockey – Hokki

3.12.2016

Marli Areena

Keskiviikkona Kupittaalla juhlittiin TUTOn 70-vuotisjuhlia, joiden humussa TUTO Hockey vei SaPKolta sarjataulukon kärkipaikan. Huomenna on aika keskittyä taas täysillä pelaamiseen, sillä Kajaanista kajahtaa ja vieraaksi saapuu Hokki.

”Piikkipaikka lämmittää joukkuetta. On hienoa, kun kova työ näkyy myös sarjataulukossa”, iloitsee hyökkääjä Hannu Kuru.

TUTO sai kaadettua SaPKon kahdesti putkeen mollivoittoisten kohtaamisten jälkeen. TUTO-hyökkääjä nostaa edellisten otteluiden vahvuudeksi hyvän puolustuspelin.

”Viisikkopelaamisemme on ollut tiivistä. Hyvän puoluspelin ansiosta SaPKo ei päässyt hyville maalintekosektoreille ja maalivahti hoiti loput.”

”Keskiviikon peli oli yksi hienoimmista peleistä, missä olen saanut olla mukana. Ottelun jälkeen nautittiin ansaitusti voitosta, mutta katseet kääntyivät nopeasti peliin Hokkia vastaan”, jatkaa Kuru.

”Keväällä se vasta alkaa”

Valmennuksessa mennään tässä vaiheessa kautta kokonaisuus edellä. Kokonaispaketin on oltava keväällä valmiina kauden tärkeimpiä pelejä varten.

”Myös pelin kääntämistä ja puolustusvalmiutta on painotettu”, pohtii Kuru.

Näistä lienee hyötyä myös huomisessa Hokki-pelissä. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin kerran. Kajaanissa TUTO vei voiton lukemin 2-3.

Tällä kertaa TUTO lähtee haastamaan vierasta kotikaukalossaan nautiskellen piikkipaikastaan Mestiksen kärjessä. Hannu Kuru ei kuitenkaan koe sijoituksesta paineita.

”Ei tuo sarjasijoitus vaikuta kuitenkaan joukkueen päivittäiseen tekemiseen. Turha tässä vaiheessa tuijottaa sarjasijoitusta. Keväällä se vasta alkaa.”

Kaverin kanssa matsiin

TUTO Hockey tarjoaa kausikorttilaisille ainutlaatuisen tilaisuuden ilahduttaa ystävää ja tuoda hänet seurakseen katsomaan TUTO Hockey – Hokki -peliä. Kausikorttilaisen seurassa otteluun saapuva kaveri saa TUTOlta matsiin vapaalipun.

Lipun saa klo 16.00 alkaen Marli Areenalta. Vapaalippu pyritään antamaan mahdollisimman läheltä kausikorttipaikkaa. Lipputarjous sisältää yhden lipun/kausikortti.

Tutustu myös TUTOn uusiin perhelippuihin, joilla matsiin pääsee 25 eurolla jopa 7-henkinen perhe.

TUTO Hockey – Hokki käynnistyy Marli Areenalla lauantaina klo 17. Vielä ehdit hankkia lipun edullisemmin ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää