TUTO hakee paluuta voittojen tielle kotiyleisön edessä

TUTO Hockey – K-Vantaa

Ke 14.10. klo 18.30

Marli Areena

TUTO kärsi vieraskiertueella tappiot sarjakärki-Hokille sekä sarjaneloselle Jokipojille. Keskiviikkona on hyvä mahdollisuus palata jälleen voittojen tielle K-Vantaan kustannuksella.

Kolmen päivän vieraskiertue ei tuloksellisesti sujunut odotusten mukaan, sillä reissulta tarttui mukaan ainoastaan yksi piste.

”Hokki-pelissä oli sauma voittaa, vaikka ei pelattu hyvin. Ei löytynyt rentoutta eikä terävyyttä ja oltiin vähän telineissä”, kommentoi Ismo Lehkonen perjantain vierastappiota.

”Joensuun peli sen sijaan oli meiltä yksi kauden ehjimmistä esityksistä. Pelattiin tosi hyvin ennen kaikkea alivoimaa, kun meille tuli kolme ulosajoakin ja oltiin boksissa paljon.”

Kolmen päivän tiivis vierasreissu hitsaa aina joukkuetta yhteen ja Lehkonen olikin tyytyväinen retken antiin.

”Vuodet eivät ole koskaan veljiä keskenään ja jos vertaan viime vuoden ryhmään, tämänhetkinen ryhmä on paljon tiiviimpi ja tasaisempi”, Lehkonen kehuu joukkueensa tilannetta.

”Se mikä on vähän erilaista, niin pisteitä pitäis ruveta tulemaan. Se toisi pelaamiseen rentoutta, mutta muuten pelin taso on silmissäni hyvä”, TUTOn päävalmentaja kertoo.

Sarja-avauksessa TUTOn kaatanut K-Vantaa saapuu Marli Areenalle

Keskiviikkona Kupittaalle saapuu K-Vantaa, joka oli sarja-avauksessa vahvempi numeroin 5-2. Nyt onkin hyvä sauma maksaa kotiyleisön edessä kalavelkoja.

”Ne puolustaa hyvin ja siellä on neljä-viisi pelaajaa pelin alla nopeasti. Omaa aluetta varjelevat hyvin ja maalivahtipeli on hyvää”, kehuu Lehkonen keskiviikon vastustajaa.

Vantaalaisten alkukausi on ollut pirteä, sillä joukkue on sarjakakkosena ja kahdeksasta pelistä kasassa on 18 pistettä.

”Satsaavat varmasti vastaiskupeliin ja meidän täytyy sen kanssa olla huolellinen, että mitä me siellä hyökkäysalueella tehdään”, varoittaa Lehkonen.

TUTOn päävalmentaja Lehkonen odottaa keskiviikkona kovaa peliä ja lupailee myös värikkäitä tapahtumia kaukalon puolella.

”Huomenna on hyvä joukkue vastassa ja ne ovat myös hyvin urheilullinen sekä tiivis joukkue. Uskon, että tulee erittäin värikäs ja vauhdikas ilta Kupittaalla. Ihmisten kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan.”

Iikka Kangasniemi palaa kokoonpanoon

Alkukaudesta loukkaantunut Iikka Kangasniemi tekee vihdoin paluun pelaavaan kokoonpanoon keskiviikon ottelussa. Kokoonpano tulee muutenkin elämään Rasmus Kulmalan pelikiellon myötä.

”Kangasniemen Iikka tulee mukaan ja tiettyä elämistä on tuossa meidän joukkueessa. Olli-Pekka Heinimäki nostetaan sentteriksi, kun Kulmalalla on pelikielto”, kommentoi Lehkonen kokoonpanomuutoksia.

Kangasniemi palaa intoa puhkuen takaisin kaukaloon muutaman viikon huilin jälkeen.

”Tosi hyvät fiilikset, kun ei ole tosiaan kolmeen ja puoleen viikkoon päässy pelaamaan. Tosi odottavat ja hyvät fiilikset keskiviikon ottelusta.”

Kangasniemi pääsee heti pelaamaan viime kauden seuraansa vastaan, joten keskiviikkona on erityinen peli tiedossa.

”Kyllä siihen vähän lisämaustetta tulee, kun vastassa on tuttu jengi. Koitetaan kuitenkin pelata ihan samalla tavalla kuin mitä tahansa muutakin joukkuetta vastaan”, Kangasniemi sanoo.

”Kova ja tasainen matsi varmasti. Vantaa on pelannut tosi hyvin, mutta pistetään parasta ja otetaan se voitto sieltä.”

TUTOn pitkäaikaispotilaat Tuukka Pulliainen ja Matias Pulli harjoittelevat kuluvan ja seuraavan viikon jo normaalisti joukkueen mukana ja ovat näillä näkymin ensi viikon vieraskiertueen jälkeen pelaavassa kokoonpanossa.

TUTO Hockey – K-Vantaa Marli Areenalla keskiviikkona klo 18.30. Osta liput ennakkoon TÄÄLTÄ

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää