TUTO hakee paluuta voittojen tielle Aki Keinäsen juhlaottelussa

TUTO Hockey – Jokipojat

Pe 13.11. klo 18.30

Marli Areena

TUTO kärsi keskiviikkona tiukkojen vaiheiden jälkeen tappion SaPKolle numeroin 1-0. Nyt kotiyleisön edessä haetaan paluuta voittojen tielle.

Keskiviikkona omissa kolisi ainoastaan kerran, mutta se ei riittänyt voittoon, kun vastustajan päähän ei maaleja pystytty iskemään.

”Keskiviikkona puolustettiin itse asiassa yllättävän hyvin, mutta hyökättiin vähän tylsästi. Terävyys puuttui, vaikka luotiin kyllä toisesta erästä lähtien kiitettävästi paikkoja”, kiteytti Ismo Lehkonen keskiviikon SaPKo-ottelun.

Perjantaina on jälleen paluu kotiyleisön eteen. Edellisistä kuudesta kotiottelusta TUTOlla on kasassa viisi voittoa, joten saldo kotifanien edessä on hyvä.

”Tappio alla, joten pitäisi löytyä lisää nälkää. Lisäksi kyseessä on Aki Keinäsen juhlapeli, joten tiedossa on vähän juhlallisuuksia.”, nostatti Lehkonen perjantai-illan odotuksia.

Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Jokipoikien voittoon jatkoajan jälkeen numeroin 3-2.

”Meillä oli oikein mielenkiintoinen kohtaaminen Joensuussa, sillä siellä oli tapahtumia, väriä ja ulosajoja. Perjantaina tunneskaala on varmasti kova ja liikkeenkin kannalta tulee värikäs ottelu”, kertoo TUTOn päävalmentaja.

Keinänen saavutti huikea merkkipaalun

TUTOn kapteeni Aki Keinäselle perjantain ottelu on varmasti tunteikas, sillä ”Keni” pelasi keskiviikkona 500:nnen ottelunsa Mestiksen runkosarjassa. Perjantaina onkin ennen ottelua tiedossa juhlallisuuksia, joissa Keinänen ansaitusti palkitaan huikeasta suorituksestaan.

”Keinäsen merkitys TUTOlle on iso. ’Kenille’ on perjantaille järjestetty myös pelillisesti vähän yllättävää juttua. Katsotaan mitä se tuo tullessaan”, vihjaa Lehkonen hymyssä suin.

TUTO Hockey – Jokipojat Marli Areenalla perjantaina klo 18.30. Ottelu on keskiviikkona 500 Mestiksen runkosarjaottelua täyteen kirjauttaneen TUTO-kapteeni Aki Keinäsen juhlaottelu. Tule kannustamaan TUTO voittoon juhlaottelussa!

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää