TUTO hakee maanantaina Kupittaalla kolmatta kiinnitystä välieräpaikkaan

4. puolivälierä: TUTO Hockey – Hokki

Ma 21.3. klo 18.30

Marli Areena

Otteluvoitot: 2-1

TUTO Hockeyn ja Hokin välinen puolivälieräsarja saapuu taas maanantaina Turkuun. Ottelusarja on TUTOlle 2-1, kun neljällä voitolla etenee välieriin.

TUTO oli kahdessa ensimmäisessä puolivälierässä selvästi Hokkia parempi ja nappasikin voiton molemmissa peleissä. Kolmannessa kamppailussa lauantaina Kajaanissa Hokki oli kuitenkin niskan päällä ja otti voiton turkulaisten jäähyillessä aivan liikaa.

”Ensimmäisessä pelissä päästiin yllättämään Hokki vähän housut kintuissa ja vierasvoiton merkitys näissä peleissä on äärimmäisen suuri. Toisessa ja kolmannessa pelissä ollaan jäähyilyllä päästetty Hokki mukaan taisteluun ja saatiin kuin saatiinkin kunnon vastustaja tähän sotaan”, kuvailee TUTOn kapteeni Anssi Virkki ottelusarjaa. 

”Molemmat antavat joka ilta kaikkensa niin kuin kuuluukin ja ottelut ratkeavat ns. pieniin asioihin. Kumpi ne tekee paremmin ja suuremmalla sydämellä, vie voiton.”

”Neljäs peli tulee olemaan intensiteetiltään kovin”

TUTOn ja Hokin välinen puolivälieräsarja on selvästi kuumentunut peli peliltä, eikä loukkaantumisiltakaan ole vältytty. Myös Virkki koki kovia perjantain kotiottelussa, kun hänet taklattiin kasvot edellä auki olleeseen jäähyaition oveen. Soturi palasi vielä saman ottelun aikana kaukaloon, vaikka poistuikin hetkeksi verta vuotavana jäältä.

”Näytän kauniimmalta kuin koskaan”, naureskelee TUTO-kapteeni silmä mustana.

”Neljäs peli tulee olemaan varmasti intensiteetiltään kovin tähän mennessä, taistelupareja on haettu ja molemmat tuntevat toisensa entistä paremmin. Meidän kannalta ehdottoman tärkeää on pysyä poissa jäähyaitiosta, viime pelissäkin istuimme lähes yhden erän verran väärässä aitiossa ja se vaikeuttaa kummasti pelaamista”, Virkki sanoo.

”Maalinteon tehokkuuden täytyy myös parantua edellisestä. Loimme ihan riittävästi hyviä paikkoja, mutta viimeistely jäi vähän piippuun. Lättyä pussiin vaan!”

TUTO Hockey ja Hokki kohtaavat maanantaina Kupittaan Marli Areenalla klo 18.30 alkaen. TUTO johtaa ottelusarjaa 2-1 ja on kahden voiton päässä välieräpaikasta. Hanki oma matsilippusi ennakkoon TÄÄLTÄ ja tule kannustamaan TUTO voittoon!
 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää