TUTO hakee jatkoa voittoputkelleen LeKin kustannuksella

TUTO Hockey – LeKi

Pe 10.2.2017 klo 18.30

Marli Areena

OSTA LIPUT

Mestiksessä on meneillään maajoukkuetauko, mutta siitä huolimatta Kupittaalla pelataan perjantaina. Alun perin TUTOn ja LeKin välinen kamppailu oli tarkoitus pelata jo tammikuun 13.päivä, mutta tuolloin Marli Areenan tekniikka petti sulattaen jään pelikelvottomaksi.

Sekä TUTO että LeKi lähtevät perjantain kamppailuun allaan kotivoitot Iisalmen Peli-Karhuista. TUTO otti kaiken irti perjantaina TV-matsista, kun se höykytti suvereenisti iisalmelaisia lukemin 7-1. LeKi jatkoi IPK:n synkkää viikonloppua lauantaina tarjoten kotiyleisölleen viihdettä 4-1-voitolla.

TUTO erinomaisessa vireessä

Joukkueiden viime kohtaamisesta on ehtinyt kulua jo tovi aikaa. Viimeksi joukkueet kohtasivat syyskuun lopulla, kun TUTO nollasi LeKin Kupittaalla 3-0-lukemin. LeKi sitä vastoin otti kauden avauskamppailun Lempäälässä nimiinsä, joten perjantain vääntöön lähdetään keskinäisten voittojen osalta tasalukemista 1-1.

TUTO on päässyt lennokkaaseen vireeseen viime aikoina, joka lupaa hyvää kevättä kohden. Joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa, jonka lisäksi viimeisestä kuudesta pelistä TUTO on noukkinut viisi voittoa. Noissa peleissä TUTO on tehnyt keskimäärin 4,66 maalia ottelua kohden, joten etenkin hyökkäyspäässä joukkue on ollut viime aikoina timanttia.

Kotijoukkue tarvitsee kipeästi pisteitä tiukassa taistelussa runkosarjan voitosta. SaPKo on tällä hetkellä neljän pisteen karkumatkalla sarjakärjessä TUTOn hiillostaessa takana. LeKi puolestaan on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa kahden pisteen erolla Espoo Unitediin ja JYP-Akatemiaan.

Nummelinin siirto suuri asia joukkueelle ja koko Mestikselle

TUTOn rosterissa on nähty kuluneella viikolla muutoksia, kun Elias Karvonen palasi 10 ottelun lainarupeamaltaan takaisin Turun Palloseuran riveihin. Lisäksi TUTO kertoi torstaina todellisen yllätysuutisen, kun se ilmoitti tehneensä sopimuksen Leijona-legenda Petteri Nummelinin kanssa. Nummelinin ei kuitenkaan ole tarkoitus pelata vielä perjantain ottelussa.

Päävalmentaja Miika Elomo ottaa luonnollisesti itselleen tutun konkarin ilolla vastaan.

”Olen totta kai mielissäni siirrosta. Väitän, että tämän hetkinen Nummelin on erikoisosaamiseltaan tämän sarjan paras. Tämä siirto kertoo siitä, että sekä TUTO että Mestis ovat oikealla tiellä.”

Tuohilampi yhdeksi otteluksi Ässiin

TUTO-puolustaja Kristian Tuohilampi edustaa Porin Ässiä yhden ottelun ajan. TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola avaa siirron taustoja.

”Tässä on erittäin poikkeuksellinen tausta siinä mielessä, että pelaaja lainataan pelaamaan liigajoukkueeseen samana päivänä kuin me pelaamme. Meillä on tarpeeksi leveyttä puolustuksessa, että kestämme tämän siirron. Joukkueemme liikkuvat osat selviävät viikonlopun aikana, sen jälkeen katsomme miten alkuviikosta reagoimme siirtorajalla. Tuohilammen lainalla mahdollistetaan se, että Ässistä voi tarvittaessa liikkua meille pelaaja.”

Hanki lippusi otteluun ennakkoon TÄSTÄ tai Ticketmasterin ennakkomyyntipaikoista! Mikäli olit ostanut lipun ennakkoon tammikuun 13.1. peruttuun peliin, käy tuo lippu myös tässä ottelussa.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää