TUTO hakee jatkoa voittoputkelle perjantaina Jyväskylästä

Viime kauden kultakamppailun revanssi on taas haussa perjantaina 30.11. TUTO:n matkatessa Keski-Suomeen kohtaamaan KeuPa HT:n.

Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat olleet perinteisesti erittäin tiukkoja ja viihdyttäviä. Viime kauden finaaleissa saatiin jännittää ratkaisua kuudenteen peliin saakka ja kuluvalla kaudella ensimmäinen peli meni Keupalle 5-3 Keuruulla, TUTO:n ollessa seuraavassa vahvempi kotona Kupittaalla 3-2. Tiukkaa on myös tämän kauden sarjataulukossa. TUTO (5.) on tällä hetkellä KeuPaa (8.) ylempänä, mutta eroa on vain kolme pistettä.

Kotijoukkueella on aina psykologinen etu, mutta TUTO on ollut kaudella erittäin vaarallinen vierasjoukkue. KeuPalla on lisäksi perjantaina takanaan keskiviikon reissaaminen RoKin vieraaksi Rovaniemelle, kun taas TUTO luistelee kaukaloon mukavan viiden päivän harjoitus- ja lepotauon lataamana. Perjantai-illan ottelu pelataan poikkeuksellisesti Jyväskylässä.

TUTO:n vahvuutena on hyvä pelaajamateriaali, josta löytyy useita kovia vastuunkantajia. Loppukauden Tapparassa pelaavan Matias Lehtosen komeita pistelukuja jahtaavat tiukasti mm. Juho Mäkelä, Aaro Löyttymäki ja Mikke Levo. Ja mikä tärkeintä, myös tolppien välistä löytyy yksi Mestiksen kovimmista maalivahdeista, Julius Pohjanoksa torjuntaprosentilla 91,8. Julle on tähän mennessä urakoinut kaikki kauden ottelut, eikä viime matsissa KOOVEE:ta vastaan päästänyt yhtään lättyä selkänsä taakse!

KeuPalla on myös sairastuvan painolastia, viimeisimpänä kova pistemies ja joukkueen varakapteeni Samuli Salonen joutui loppukaudeksi siirtymään sivuun parantelemaan. TUTO:n loukkaantumistilanne on jo helpottanut varsin hyvin, KOOVEE:ta vastaan saatiin jo Matt Nickersonkin takaisin remmiin.

Teksti: Juho Koli

Kuvat: Shaun Duncan

Marli Areenalla tarjolla kaupungin värikkäintä kiekkoa seuraavan kerran lauantaina 1.12. kun pitkänmatkan vieras Hermes saapuu haastamaan kotijoukkuetta! Liput ostat helposti täältä!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää