TUTO haastaa kannattajansa pukeutumaan seuran väreihin lauantaina

TUTOn unelmana on Liiga. Haastamme kaikki kannattajamme osoittamaan tukensa lauantain SaPKo-ottelussa, joka on joukkueen viimeinen kotiottelu ennen joulutaukoa.

TUTOn omistajat Heikki Salmela ja Heikki Vaiste ovat kertoneet mediassa avoimesti joukkueen nousuhaaveista. Keskiviikon HCK-ottelussa omistajat vetosivat kannattajiin, jotta jokainen TUTO-sydämen omaava antaisi oman panoksensa matkalle kohti unelmaa.

TUTO on nyt lanseerannut kannatuslipun, jonka avulla pystyy tukemaan sinipaitojen nousutavoitteita. Lauantain SaPKo-ottelussa kaikilla on oiva mahdollisuus osoittaa, kenen joukoissa seistään. Mahtavan idean isänä toimi kannattajamme Pekka Heinonen TUTOn Facebook-sivulla.

”Heitänpä tänne haasteen, jatkona Heikkien vetoomukselle. Tuntuu, että TUTOlla on oikeasti tukijalkaa ja asennetta mahdolliseen liiganousuun, josta on kummunnut monenlaisia signaaleja. Tuon itseni lisäksi pari kaveria katsomaan peliä lauantaina. Mahtaisiko katsojista löytyä asennetta niin, että kaikki pukeutuisivat TUTOn väreihin? Annetaan joukkueelle kannustus, että kannattajat ovat myös mukana tulevassa (mahdollisessa liiganousussa)”, Pekka kirjoitti.

”Eli lauantaina kaikki laittaisivat vikaan kotipeliin TUTO-asustetta tai sinistä/punaista/valkoista väriä päälle, niin saadaan koko katsomo mukaan tsemppiin!”

Toivomme, että kaikki kannattajamme ottavat Pekan neuvosta vaarin, tuovat ystävänsä ja perheensä mukaan peliin, pukeutuvat seuran väreihin ja osoittavat lauantaina näin tukensa TUTOlle.

Syyskauden huipennus ennen joulutaukoa: TUTO Hockey – SaPKo Marli Areenalla lauantaina klo 17.00. Osta kannatuslippu tai vaikka edullisemmat ennakkoliput TÄSTÄ!

 

Anrei Hakulinen ja Mikko Lehtonen haluavat juhlia maaleja myös Liigassa. Haluatko sinä?

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää