Tuto Cheerleaders – tanssijoiden tarina

TUTO Cheerleaders on ihastuttanut ja viihdyttänyt Marli Areenalla jo vuodesta 2014. Seuraavassa on tanssiryhmän tarina, joka saa iloksemme jatkoa myös tulevalla kaudella.

Ryhmämme perustaja Maiju Heinonen houkuteltiin pienestä pitäen TPS:n peleihin sillä että hän pääsi näkemään Mustat Kobrat tanssimassa. Jääkiekko ei pikkutyttönä niin kiinnostanut, mutta hän lähti perheen mukaan katsomaan peliä, vain että sai nähdä Kobrat tanssimassa. Siitä asti hänkin halusi päästä rappusille tanssimaan.

Maijun ollessa 19-vuotias vuonna 2007, TUTO etsi tanssijoita peleihinsä ja hän pääsi silloin toteuttamaan tämän unelman. Muutama vuosi myöhemmin Maiju lähti opiskelemaan pääkaupunkiseudulle ja pääsi tanssimaan HIFK:n peleihin ja sitä kautta myös Euro Hockey Tourille ja jääkiekon MM-kisoihin.

Kun opiskeluvuosien jälkeen oli edessä taas muutto Turkuun, hän halusi tuoda TUTO:n peleihin yhtä laadukkaan tanssiryhmän kuin mitä HIFK:n Big Red Cats oli. Maiju otti rohkeasti yhteyttä silloiseen TUTO:n toimitusjohtajaan ja kertoi visioistaan yksityiskohtaisesti. Yhteisymmärrykseen päädyttiin nopeasti, ja pääsimmekin aloittamaan toiminnan jo saman kauden aikana. Saimme heti ensimmäisen kauden aikana niin paljon positiivista palautetta että Maiju tiesi onnistuneensa visionsa toteuttamisessa ja olimme saaneet vetovoimaisen tanssiryhmän luotua Turkuun. Toivommekin että TUTO Cheerleaders on pienille tytöille tämän aikakauden Mustat Kobrat, mikä inspiroi perheen pienimpiä tanssiharrastuksen pariin ja katsomaan jääkiekko-otteluita perheensä kanssa!

Vuosien aikana ryhmän asut ja kokoonpano ovat vaihtuneet useampaankin otteeseen, mutta samana on säilynyt tiimin sisäinen loistava yhteishenki. Kaikki otetaan mukaan juuri sellaisena kuin he ovat ja kannustamme niin joukkuetta kuin myös toisiamme. TUTOssa vallitseva yhteisöllisyys on iso osa sitä, miksi hallille on aina mukava tulla, ja seuran kanssa yhteistyö on aina sujunut ongelmitta. Henkilökunta tervehtii aina iloisesti ja hallilla vallitsee kaikkien tahojen välillä rento ja kodikas tunnelma. Saamme yhä faneilta paljon positiivista palautetta mikä ilahduttaa aina, ja yhteiskuviin tulemme ilomielin fanien kanssa!

Hallille tullessa saa ajatukset pois arjen murheista kun oma jokapäiväinen rooli vaihtuu portailla loistamiseen ja urheilujuhlan humuun. Tanssi luo meille positiivista energiaa ja hyvää fiilistä, jonka toivomme välittyvän yleisölle, jolla on suuri merkitys otteluissa. Yksi isoimmista syistä miksi tässä ollaan mukana on tietenkin yhteinen rakkaus jääkiekkoon! Yhdistettynä paloon tanssia ja esiintymistä kohtaan, portailla tanssiminen on ainutlaatuinen elämys. Peleissä vallitsee aito urheilun huuma ja on innostavaa olla osana luomassa ja nostattamassa tätä tunnelmaa, samalla kun saa tietenkin seurata Mestiksen parhaita matseja. Talvellakin saa ihanaa valoa elämään ja piristystä talven pimeyden keskelle joka kerta kun astuu hallin ovista sisään.

Kaikki me, joilla on jääkiekko lähellä sydäntä, odotamme varmasti jännityksellä alkavaa kautta ja sitä että päästäisiin jälleen juhlistamaan kaupungin värikkäintä lätkää, sekä tietysti kaupungin värikkäintä tanssitiimiä!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää