TUTO avasi Rovaniemen viikonlopun voitolla

RoKi – TUTO Hockey 1-2 (0-1, 1-1, 0-0) TILASTOT

TUTO Hockey ja RoKi iskevät yhteen viikonlopun aikana kahdesti Rovaniemellä. TUTO vei avauskohtaamisen nimiinsä 1-2 lukemin Lappi Areenan perjantai-illassa.

TUTO sai iltaan salama-alun, kun Niko Ahoniemi siirsi vierailijat johtoon jo 12 sekunnin pelin jälkeen.  Räväkän alun jälkeen seuraavaa maalia saatiin odottaa toisen erän loppupuolelle. Siitä vastasi kotijoukkue RoKi ja Ville Heikkinen.Toisen erän loppu oli muutenkin tapahtumien täyteinen. RoKille tarjottiin heti tasoituksen jälkeen pari oivaa paikkaa siirtyä johtoon, jälkimmäinen yritys tuotti vielä ylivoiman isännille. Samu Lonkilan vartioima maali pysyi kuitenkin koskemattomana ja jäähyn jälkeen oli TUTOn vuoro päästä ylivoimalle. Ylivoiman alussa paras tekopaikka siunaantui RoKille, jolle tuomittiin puolittaisen läpiajon päätteeksi rangaistuslaukaus. Hienon pelin TUTOn maalilla pelannut Lonkila pysäytti Miro Lehtimäen yrityksen vakuuttavasti. Rangaistuslaukauksen jälkeen TUTOn ylivoima jatkui ja samalla RoKille vihellettiin toinen jäähy. Kahden miehen ylivoima oli vielä tuloksetonta, mutta jälkimmäisen jäähyn loppu hyödynnettiin Juho Mäkelän toimesta, joka ohjasi Ahoniemen laukauksen maalin edestä verkon perukoille.

Kolmannessa erässä TUTO pelasi fiksusti ja tiivisti pitäen johtoaseman loppuun asti. Viimeisenä lukkona maalilla seisoi 34 kertaa torjunut Lonkila.

Joukkueet kohtaavat uudestaan jo lauantaina, kun vuorossa on Rovaniemen viikonlopun toinen kohtaaminen. Ottelu alkaa Lappi Areenalla klo 17.00. Jos et pääse paikan päälle, voit seurata ottelua Pubelinasta (Kirsikkatie 44), joka näyttää tällä kaudella kaikki TUTOn vierasottelut. Ottelu on katsottavissa myös Ruutu+ -palvelusta.

Pelaajahaastattelu: Jere Karlsson

Lehdistötilaisuus

Ottelukooste

seuraava kotiottelu

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää